11. december 2018
Den blot to år gamle Karrebæksminde Privatskole jagter nu den fjerde skoleleder efter bruddet med Anne Katrine Blond. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Den blot to år gamle Karrebæksminde Privatskole jagter nu den fjerde skoleleder efter bruddet med Anne Katrine Blond. Privatfoto
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Privatskole fritstiller skoleinspektøren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Privatskole fritstiller skoleinspektøren
Opdateret 17. september 2018 kl. 15:47
Næstved - 17. september 2018 kl. 09:05
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den blot to år gamle privatskole i Karrebæsminde skal igen på jagt efter en ny skoleleder. Det oplyser skolebestyrelsesformand Louise Schou Thygesen i en pressemeddelse.

- Skoleleder Anne Katrine Blond har valgt at opsige sin stilling på Karrebæksminde Privatskole. Anne Katrine Blond og bestyrelsen har forskellig opfattelse af, hvordan vi bedst når skolens mål og visioner, oplyser Louise Schou Thygesen.

Anne Katrine Blond er fratrådt med øjeblikkelig virkning. Hun blev fritstillet onsdag d. 12. september.

- Bestyrelsen er i samråd med personalet i gang med at finde en konstitueret leder, som sammen med bestyrelsen kan varetage skolens drift, indtil en ny leder er fundet, fremgår det af pressemeddelelsen.

Dermed skal bestyrelsen i gang med at finde den fjerde leder siden skolen første gang ringede ind til første time i august 2016. Elevtallet på Karrebæksminde Privatskole er også skrumpet. I april var der indskrevet 82 elever på skolen. Nu er elevantallet nede på 60.

Anne Katrine Blond nåede blot ét år i spidsen for den lille skole, der blev oprettet i kølvandet på en langvarig diskussion om skolestrukturen i Næstved Kommune, så i dag tæller Karrebæksminde både en privatskole og en folkeskole.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk