24. september 2021
Torben Bahn Petersen er arbejdsmarkedschef og leder af jobcentret, og Anette Brix (K) er formand for Beskæftigelsesudvalget og for juryen. Foto: Thomas Olsen
Torben Bahn Petersen er arbejdsmarkedschef og leder af jobcentret, og Anette Brix (K) er formand for Beskæftigelsesudvalget og for juryen. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prisvindere: Virksomheder bliver hædret for social indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prisvindere: Virksomheder bliver hædret for social indsats
Næstved - 21. september 2017 kl. 07:35

Center for Arbejdsmarked eller Jobcenter Næstved sætter med en ny pris fokus på de lokale virksomheder, der gør en særlig indsats for at hjælpe folk i arbejde og sikre trivslen blandt deres medarbejdere.

arrow Læs også: Social pris fejrer de lokale virksomheder

Der er prisuddeling i dag torsdag 21. september kl. 15.30-17.30 i Musikstalden, hvor de lokale virksomheder og deres medarbejdere er inviteret til en festlig eftermiddag. Her byder borgmester Carsten Rasmussen (S) velkommen og direktør for Den Sociale Kapitalfond Lars Jannick Johansen fortæller om, hvad det betyder for en virksomhed at tage et socialt ansvar, mens festlighederne bliver rundet af med prisoverrækkelsen.

Virksomhederne bliver hædret, fordi de sørger for at tage et særligt hensyn, hvis de får en medarbejder, der har brug for at blive skånet. De er med til at give langtidsledige, sygemeldte og flygtninge en chance på arbejdsmarkedet, og så sætter de særlige initiativer i gang for at skabe trivsel.

Center for Arbejdsmarked i Næstved Kommune sætter fokus på de lokale virksomheder, der gør en særlig indsats. Det sker med en helt ny social pris, der bliver uddelt til både en offentlig og privat virksomhed.

- Vi har mange virksomheder, der hver dag yder en stor indsats for at hjælpe folk i gang på arbejdsmarkedet, men også for at fastholde de medarbejdere, de har. Vi ønsker at fremhæve den store indsats med vores nye sociale pris, siger formand for Beskæftigelsesudvalget Anette Brix (K), der sidder i spidsen for den jury, som skal udvælge vinderne.

roan

arrow Prisuddeling - og vinderne er.....
21. september 2017 kl. 18:03 Opdateret: kl. 18:03
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk