26. oktober 2020
Fra venstre: Mikkel Zacho Pryn, Emma Jakobsen, Nicolai Christian Kongstad, Hans Henrik Knudsen (formand for Industri- og Håndværkerforeningen), Mads Karrebæk Mortensen, Frederik Rosantus og Heidi Sloth. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre: Mikkel Zacho Pryn, Emma Jakobsen, Nicolai Christian Kongstad, Hans Henrik Knudsen (formand for Industri- og Håndværkerforeningen), Mads Karrebæk Mortensen, Frederik Rosantus og Heidi Sloth. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Priser for godt håndværk med hjertet på rette sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Priser for godt håndværk med hjertet på rette sted
Næstved - 01. april 2019 kl. 13:59

Industri- og Håndværkerforeningen for Næstved og omegn fortsatte den årlige tradition, da seks udvalgte elever fra EUC Sjælland modtog legater for deres sociale og faglige engagement.

arrow Læs også: Elever blev hædret for fagligt talent og socialt engagement

Legatuddelingen samlede de seks EUC Sjælland-elever, der også blev fejret af familier, lærere og mestre. De dygtige unge mennesker repræsenterer hvert deres fag, men fælles for dem alle er, at de ikke kun har fagligheden i orden, men også hjertet på det rette sted. Med legatet følger der også en check på 5.000 kroner.

- Ikke alle skal være akademikere, der skal være nogen, der udfører håndens arbejde. Derfor hylder vi jer, fordi I netop er symbolet på, at Danmark fortsat har en fremtid, sagde formanden for Industri- og Håndværkerforeningen, Hans Henrik Knudsen.

Tre af årets legatmodtagere deltager også ved DM i Skills; frisøreleven Emma Jakobsen, elektrikereleven Frederik Rosantus og murereleven Mikkel Zacho Pryn. Ud over det ekstraordinære høje faglige niveau, som de alle har udvist, så bliver de også beskrevet som værende vellidte og forbilleder for deres kammerater på skolen.

En anden, der bliver fremhævet for sine evner, er bygningsmalereleven Heidi Sloth. Hun modtager legatet, grundet hendes perfektionisme og store omsorgsgen, idet hun altid sørger for, at alle omkring hende får den tid og opmærksomhed, de har brug for.

Smedeeleven Mads Karrebæk Mortensen fik også rosende ord med på vejen. Hans arbejde er altid gennemtænkt og professionelt. Hertil er han ikke bange for at give en hånd med, hvis nødvendigt. Det blev særligt tydeligt, da han halvt måtte bære sin engelsklærer ud i sin bil, efter denne havde fået hold i ryggen.

HTX-elev, Nicolai Kongstad er i gang med sit sidste år på EUC Sjællands tekniske gymnasium. Nicolai bliver også fremhævet for sin hjælpsomhed, og evnen til at arbejde hårdt og seriøst.

Tidligere har han udviklet et genbrugssystem til plastikposer, og det sikrede ham en andenplads ved DM i Teknologi og Erhvervscase i 2018.

arrow Jubilæumslegater til Volbeat-stjerne og møbelmand
16. juni 2020 kl. 17:21 Opdateret: kl. 15:09
arrow Dobbelt mindeord: Et liv i flammer er slukket
24. juni 2019 kl. 11:56 Opdateret: kl. 08:34
arrow Jubilæumslegat uddelt til arbejdsheste
17. juni 2019 kl. 13:12 Opdateret: kl. 10:24
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk