18. maj 2021
Susanne Truelsens skæve huse kan opleves i pop up-galleriet i Sct. Jørgens Park i hele august.
gallery icon

Se billedserie

Susanne Truelsens skæve huse kan opleves i pop up-galleriet i Sct. Jørgens Park i hele august.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populært pop up-galleri får nye kunstværker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populært pop up-galleri får nye kunstværker
Næstved - 28. juli 2020 kl. 12:00
Af Mia Than West

Det har vist sig at være en god idé for KuBA's kunstnere (Kunstforeningen For Billedskabende Aktører) at udstille deres meget forskelligartede kunstværker i pop up-galleriet i Sct. Jørgens Park. Udover at publikum har udtrykt begejstring for udstillingerne, som skifter hver måned, så har mange også købt nogle af de udstillede kunstværker.

arrow Læs også: Kunstforeningen er klar til genåbning efter coronapause

I august måned kan publikum kigge nærmere på kunstværker udført af Ann Mari Jensen, Käte Bruun Jacobsen, Dorte Jakobsen og Susanne Truelsen. Ann Mari Jensen er meget eksperimenterende i sin kunst. Hun har i mange år været kendt for sin naturalistiske stil, men har nu også afstikkere til det mere abstrakte. Hun maler med akryl på lærred og begiver sig også ud i at lave collager.

Käte Bruun Jacobsen maler farverige og abstrakte malerier i akryl og mixed media. Motiverne spænder fra det rolige til det mere kulørte og farvestrålende. Inspirationen til malerierne finder hun særligt i naturen og i mødet med andre mennesker, men også i en sang eller en film.

Den kreative verden

Dorte Jakobsen har i hele sit voksenliv arbejdet kreativt sideløbende med job og karriere. I nogle perioder mere intenst end andre. Hun har arbejdet alsidigt med mange forskellige genrer. Men de sidste 10 år er det maleriet, der har været og stadig er i fokus. Det har altid været til stor glæde og inspiration for hende at arbejde med farver og former i forskellige udtryk.

Susanne Truelsen har i mange år arbejdet med den kreative verden - lige fra det abstrakte til nordens fuglebilleder samt fremstilling af betonfigur både til udsmykning ude og inde. Hun har eksperimenteret med en del forskellige tekniker, som hun har ført ind i billedernes verden. De billeder, der udstilles i pop-up galleriet, er fremstillet på lærred med spartelmasse og malet med akrylmaling. Betonhusene er fremstillet i materialer, som gør, at de kan tåle at stå ude.

Åbningstiderne er fredage klokken 13 til 17 samt lørdage klokken 11 til 13. Alle er velkomne, og der er gratis adgang. Der vil være to KuBA-medlemmer til stede for at give informationer om kunstværkerne, hvis man ønsker at vide mere.

arrow En iransk kunstners billeder af krig
19. august 2020 kl. 07:15 Opdateret: kl. 16:39
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk