12. maj 2021
Markedsdage i Karrebæksminde genåbner formentlig 1. maj med Lars Westermann bag roret. Dermed kommer der liv i feriebyen hver eneste lørdag i sommerhalvåret. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Markedsdage i Karrebæksminde genåbner formentlig 1. maj med Lars Westermann bag roret. Dermed kommer der liv i feriebyen hver eneste lørdag i sommerhalvåret. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populært kræmmermarked genåbner for fuld styrke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populært kræmmermarked genåbner for fuld styrke
Opdateret 19. april 2021 kl. 22:42
Næstved - 19. april 2021 kl. 09:50
Af Kim Palm

Mormors gamle syskrin, smukke glas fra Holmegaard - i original 2. sortering som man kan fornemme håndværket - og et fuglebur med plads til fire undulater. Samt en masse andre klenodier du ikke anede, du havde brug for - før konen havde sat sig igennem.

arrow Læs også: Fitnesscentre dropper genåbning for seniorer

Det populære kræmmermarked på Grundlovspladsen i Karrebæksminde genåbner for fuld styrke med plads til 30 kræmmere i salgsboderne. Formentlig allerede 1. maj, varsler Lars Westermann, der netop har indgået aftale med Næstved Havn om leje af arealet frem til kræmmersæsonen slutter ved udgangen af august.

- Vi kender rumlen og vi glæder os til at komme i gang igen, siger Lars Westermann, der har overtaget ansvaret for driften af kræmmermarkedet efter Signe Rössing fra Mormors Garage i Tyvelse, der de seneste 13 år har været ansvarlig for salgsboderne i byen, men som ikke længere orker at stå for driften hver eneste lørdag i sommerhalvåret.

I samme kræmmerånd
Kræmmermarkederne er endnu ikke en del af Folketingets genåbningspakke. Men da Det Blå Marked i Haslev og Lov Kræmmermarked allerede er genåbnet regner Lars Westermann med, at kræmmermarkedet i Karrebæksminde også kan nå at indhente de nødvendige tilladelser til igen at åbne pladsen for køb og salg af brugte effekter.

- Jeg skal nu i kontakt med politi- og brandmyndighederne og indhente tilladelse til genåbning. Vi vil selvfølgelig overholde samtlige restriktioner, sørge for ensretning og give plads til at brandbilerne kan komme igennem pladsen, siger Lars Westermann.

Han lover, at kræmmnermarkedet bliver holdt helt i samme ånd, som da Signe Rössing bestyrede løjerne.

- Kræmmerne skal enten have fremstillet noget selv eller f.eks have tømt garagen. Vi gider ikke professionelle kræmmere, der sælger billigt bras fra Kina. Det skal være hyggeligt og fornøjeligt, præcis som det plejer at være, siger Lars Westermann, der til daglig står bag driften af issalg og kanoudlejning ved Slusehuset i Næstved.

Markedsdage i Karrebæksminde vil have åbent hver lørdag mellem klokken 10 og 15.

arrow Åbningsforløsning: Centerdirektør overrasker i musikvideo
21. april 2021 kl. 07:31 Opdateret: kl. 14:32
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk