22. september 2020
Pink Floyd Project er tilbage på scenen i Næstved om et år - 9. april 2021. Privatfoto
Pink Floyd Project er tilbage på scenen i Næstved om et år - 9. april 2021. Privatfoto
Foto: Ole@Sejrup.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populært band skal få pulsen op i Grønnegade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populært band skal få pulsen op i Grønnegade
Næstved - 05. april 2020 kl. 18:31
Af Robert Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved: Der er godt nyt til alle dem, der ikke fik set Pink Floyd Project, da bandet seneste gæstede Næstved, for nu er gutterne til bage - dog først i 2021.

arrow Læs også: Kulturbossen er optimistisk realist

Det er ellers småt med lyspunkterne i koncertbranchen i øjeblikket, hvor dagligdagen snarere står på aflysninger end på nye arrangementer.

- Det hele er lidt på hovedet for tiden, fortæller leder af Grønnegades Kaserne Kulturcenter, John Nørbjerg, der sidder med det store overblik på bookinger.

Prøver igen
Den seneste tid har budt på rigtig meget kalenderkabale på Sydsjællands største kulturcenter, hvor mange af forårets planlagte oplevelser har måtte finde nye datoer.

Men det hele er ikke bare udsættelser og aflysninger, for nu har publikum i Næstved en rigtig perle at se frem til, fortæller han - en koncert med det hyperpopulære band Pink Floyd Project.

- Sidst vi havde besøg af Pink Floyd Project var i efteråret, hvor de spillede en totalt udsolgt koncert. Billetterne blev revet væk, og der var en heftig efterspørgsel efter billetterne på Facebook, siger John Nørbjerg.

Nu gør de det igen, og han håber selvfølgelig at interessen er lige så stor denne gang, for det skal ikke være en hemmelighed at den nuværende corona-situation har sat sine spor på billetsalget for tiden, slår han fast.

25 år på bagen
Bandet har denne gang valgt at kalde deres turné for P.U.L.S.E.

PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour, og for mange mennesker står denne gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat - livealbummet er indspillet i 1994, men er udgivet i maj 1995.

Dels er det kulminationen af bandets visuelle udtryk og opsætning. Samtidig står mange af numrene tilbage i deres måske stærkeste versioner til dato, fortæller John Nørbjerg.

Koncerten udspringer af albummet »The Division Bel«, men indeholder også en fuldlængde opdateret performance af »Dark Side Of The Moon«.

Scandinavian Pink Floyd Project markerer 25 året for udgivelsen og genopfører PULSE live i stærkeste opstilling.

Dertil kommer et imponerende lysdesign, video, laser og kvadrofonisk lyd.

Billetsalget til næste års koncertbrag starter onsdag 1. april kl. 10 på www.gkkultur.dk, hvorfra alt billetsalg sker i øjeblikket.

arrow Street Cut bliver til Short Cut
08. juli 2020 kl. 09:51 Opdateret: kl. 11:11
arrow Kulturleder: Det store puslespil
01. maj 2020 kl. 10:00 Opdateret: kl. 16:32
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk