19. februar 2020
Sabrina Brabrand blev fyret af kommunen efter 10 års ansættelse. Nu håber hun, at der med Østre Landsrets dom er sat et endeligt punktum i sagen. Foto: Robert Andersen
Sabrina Brabrand blev fyret af kommunen efter 10 års ansættelse. Nu håber hun, at der med Østre Landsrets dom er sat et endeligt punktum i sagen. Foto: Robert Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere til krisemøde efter chok-dom i landsretten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere til krisemøde efter chok-dom i landsretten
Næstved - 25. februar 2019 kl. 05:32
Af Robert Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er indkaldt til ekstraordinært møde i Økonomiudvalget, efter at ledelsen i Næstved Kommune kom undervejs med, at der siden 2015 har eksisteret en sag mellem kommunen og den fyrede social- og sundhedsassistent Sabrina Brabrand. En landsretssag som Næstved Kommune tabte med et brag 6. februar i år. Det kunne man læse i Sjællandske lørdag.

arrow Læs også: Strammere regler efter tabt retssag

Det kom helt bag på medlemmer af Økonomiudvalget, borgmesteren og kommunaldirektøren, at man havde tabt en sag, som indtil videre har kostet kommunen lige i underkanten af 600.000 kroner.

Kommunaldirektør Rie Perry er ikke tilfreds med den manglende orientering, mens Søren Revsbæk (V) og Freja Lynæs Larsen (EL) vil have sagen på næste Økonomiudvalgsmøde.

Borgmester Carsten Rasmussen (S) mener ikke, at han burde være underrette, men har alligevel i samråd med Rie Perry valgt at indkalde til et ekstraordinært møde i udvalget imorgen tirsdag kort før byrådsmødet.

Grunden til hastværket er, hvis kommunen vil søge Procesbevillingsnævnet om tilladelse til at føre sagen til Højesteret, skal det ske inden 5. marts, og næste ordinære udvalgsmøde er først 11. marts.

Det er kommunaldirektørens vurdering, at beslutningen bør træffes i Økonomiudvalget, der har ansvaret for personalesager og ikke i administrationen, som det ellers så ud til.

arrow Fyringssag: Kommune dropper at anke landsretsdom
27. februar 2019 kl. 05:50 Opdateret: kl. 11:07

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk