19. august 2019
Det bevillingsløse diskotek Moon er atter i politiets søgelys. Natten til fredag lukkede politiet diskoteket, da der blev serveret alkohol ved en privatfest. Foto: Anders Ole Olsen
Det bevillingsløse diskotek Moon er atter i politiets søgelys. Natten til fredag lukkede politiet diskoteket, da der blev serveret alkohol ved en privatfest. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet lukker omstridt diskotek for anden gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet lukker omstridt diskotek for anden gang
Opdateret 15. februar 2019 kl. 11:55
Næstved - 15. februar 2019 kl. 10:28
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For anden gang indenfor få dage er diskotek Moon blevet lukket af politiet. Ordensmagten slog til klokken lidt i 1 og lukkede diskoteket, da der blev serveret alkohol for de unge.

arrow Læs også: Moon Night Club lukket af politiet

- Vi havde fået oplyst, at Moon afholdt en privatfest. Det har de lov til. Men da vi dukkede op, blev der serveret alkohol. Derfor lukkede vi stedet, siger vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Peter Haslund.

Bevillingsnævnet fratog i sidste uge diskoteket retten til at servere alkohol for gæsterne efter flere lovbrud. Diskoteksejer Mikkel Geschwendtner har gennem sin advokat klaget over afgørelsen og har i stedet valgt at holde privatfester på diskoteket. Men står det til politiet er det snart helt slut med fester med alkoholudskænkning på det kuldsejlede diskotek i Jernbanegade.

- Det er den anden sigtelse indenfor få dage. Det giver os mulighed for at konfiskere varelageret næste gang vi kommer forbi og konstaterer, at der bliver serveret alkohol for de unge, siger Peter Haslund.

Torsdag aften havde Moon annonceret privatfest med kunstneren ZK, en ung rapper fra Ishøj. Men ifølge en af festdeltagerne dukkede ZK aldrig op og de unge, der havde betalt 180 kroner i entré var meget kede af det og skuffede. Flere af dem vil nu kræve deres penge tilbage.

- Jeg gider ikke udtale mig. I skriver alligevel, hvad der passer jer, siger diskoteksindehaver Mikkel Geschwendtner i en kort kommentar til Sjællandske.

arrow Diskoteksejer angribes for kokain i baglokalet og upassende beskeder
11. februar 2019 kl. 10:14 Opdateret: kl. 10:14
arrow Stor mystik om afvist diskotek - åbner de i aften?
09. februar 2019 kl. 13:06 Opdateret: kl. 13:06
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk