15. august 2020
Flammerne fortærede det meste af industribygningen, der brændte ned til omkring 20 centimeters højde. Foto: presse-fotos.dk
Flammerne fortærede det meste af industribygningen, der brændte ned til omkring 20 centimeters højde. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet: Umuligt at klarlægge årsag til voldsom brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet: Umuligt at klarlægge årsag til voldsom brand
Næstved - 07. december 2019 kl. 09:54
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forrige onsdag aften opstod en voldsom brand, hvis flammer stort set fortærede en industribygning på adressen Åderupvej 4-6 i Næstved. Siden har Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI) undersøgt stedet for politiet.

arrow Læs også: Segways stjålet - politiet advarer mod hæleri

- Konklusionen er, at det ikke muligt at klarlægge den endelige årsag til branden. Branden er opstået i det hjørne, hvor Segway Denmark holdt til, og de arbejder meget med batterier og opladere. Vi har en tese om, at det kan have noget med brandårsagen at gøre, men vi kan ikke bevise det, siger Peter Hvidberg, leder af lokal efterforskning hos politiet i Næstved.

Peter Hvidberg understreger, at politiet ikke finder branden mistænkelig. De har nu lukket sagen, men der kan foretages yderligere undersøgelser af DBI, hvis de forsikringsselskaber, som nu er involveret, ønsker at betale for det.

Det var fra samme sted på Åderupvej, at der nogle dage efter branden blev stjålet segways og el-løbehjul til langt over 100.000 kroner.

- Når vi frigiver brandstedet, overgår ansvaret til ejeren og lejerne. De sørger for afdækning, men det er klart, at hvis der ikke er noget strøm, så er der heller ingen alarm. Der er formentlig nogen, der har set historien i medierne, og så er de taget ud forbi og kigge og har så brudt ind, siger Peter Hvidberg til Sjællandske.

Branden var så voldsom, at brandmandskab fra tre forskellige stationer måtte rykke ud, ligesom Beredskabsstyrelsen bidrog med otte brandfolk og slukningskøretøjer.

arrow Politiet skal undersøge voldsom brand nærmere
28. november 2019 kl. 11:53 Opdateret: kl. 11:57
arrow Video: Massiv brand i Næstved
28. november 2019 kl. 00:33 Opdateret: kl. 21:23
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk