15. oktober 2018
Gratis pizza er noget, unge kan forstå. Da Dominos åbnede forleden på Kvægtorvet, var der lang kø for at få et gratis pizzaslice. Foto: Per Witt
Gratis pizza er noget, unge kan forstå. Da Dominos åbnede forleden på Kvægtorvet, var der lang kø for at få et gratis pizzaslice. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pizza skal lokke unge til at stemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pizza skal lokke unge til at stemme
Næstved - 14. november 2017 kl. 12:53
Af Anna C. Møhl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pizzastykker og populære memes (en digital vittighed eller noget internt, som spredes via nettet) skal få unge førstegangsvælgere til det kommende kommunalvalg. Næstved Ungdomsskoles projektlederkursus Iværksætterne har sat sig for at få førstegangsvælgerne ind i stemmeurnen. Det er erfaringsmæssigt unge, der er svært at få op af sofaen.

Kommunalvalg er ultra kedeligt, forlyder det. Og det skal kampagnen »Jokes og junkfood« eller Pizza4memes gøre noget ved. Med et digitalt spor på sociale medier og web og et analogt spor i den ægte virkelighed, skal der samtales om KV17.

Initiativtagerne rykker ud på ZBC, gymnasiet, SOSU-uddannelsen og i nattelivet, hvor de uddeler pizzaslices i bytte for kommunalvalgsjokes.

- Pizza4memes er sat i verden for at gøre opmærksom på KV17 blandt unge førstegangsvælgere. Unge skal ind i KV17-snakken, for vi unge skal jo også være med til at forme fremtidens Næstved, siger 19-årige Emma Tokmak fra Iværksætterne.

I dag tirsdag kan man finde Iværksætterne i SOSU-skolens kantine og onsdag den 15. november i ZBCs kantine. Fredag den 17. november er der gratis pizza i gymnasiets kantine mod, at man laver en digital vittighed. Lørdag den 18. november rykker Iværksætterne ud i nattelivet med memes og pissaslices.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk