21. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pizza og konkurser er et godt match

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pizza og konkurser er et godt match
Opdateret 15. november 2017 kl. 16:41
Næstved - 14. november 2017 kl. 09:42
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pizzeriaer er tilsyneladende ikke den mest stabile branche at være i. Der er rigtig mange udskiftninger blandt ejerne og en del konkurser. I sidste uge kunne man i Sjællandske læse om Miami Pizza på Skyttemarksvej i Næstved, hvor en ejer uden fast bopæl er gået konkurs med et iværksætterselskab. En anden har for længst taget over, og pizzeriaet kører videre, som om intet var hændt med vist nok den 12. indehaver i stedets historie.

arrow Læs også: Der foregik usædvanlige ting i pizzariaet

Men der er jo også pizzeriaer i Fuglebjerg, og her er det AEC Pizzeria ApS - Pizza Hjørnet med adresse på Torvet 3 - som senest er gået konkurs. Det skete 1. november, og også her er der fortsat pizzeria på adressen bare med en ny indehaver.

AEC Pizzeria ApS har eksisteret siden 29. oktober 2015, men her er aldrig afleveret noget regnskab, så derfor har Erhvervsstyrelsen begæret selskabet opløst. Det er så endt i en konkurs.

Selskabet er stiftet af Ahmet Yilmaz, som bor i Ishøj, og senest var Figo Yildrim direktør. For et par år siden havde han adresse i Vordingborg, men lige nu har han ifølge Erhvervsstyrelsen ingen kendt adresse.

- Vi kan ikke komme i kontakt med ejeren, så vi er ude i lidt detektivarbejde for at finde ud af, hvordan tingene hænger sammen, siger advokat Fatma Yandim fra Advodan, som er udnævnt til kurator i konkursboet.

- Vi skal blandt andet have undersøgt, om der er betalt en form for overdragelsesbeløb i forbindelse med, at der er kommet ny indehaver af stedet, siger Fatma Yandim, som også er ved at undersøge, hvad der findes af oplysninger om driften.

arrow Miami Pizza under konkurs - men de laver stadig mad
09. november 2017 kl. 11:45 Opdateret: kl. 10:57

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk