26. oktober 2020
Foto: Kasper Frank
gallery icon

Se billedserie

Foto: Kasper Frank
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Peter blev den store

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter blev den store
Næstved - 15. april 2016 kl. 06:03
Af Kasper Frank

Forsvarsminister Peter Christensen blev torsdag aften valgt som Venstres nye folketingskandidat i Næstved-kredsen. Han overtager pladsen efter Karsten Nonbo, der ved sidste folketingsvalg ikke opnåede nok stemmer og efter 17 år måtte forlade Folketinget.

Det skriver Sjællandske.
Nok stemmer fik Peter Christensen til gengæld torsdag aften på Venstres opstillingsmøde i Herlufmagle-Hallen.

Med 67 stemmer markerede forsvarsministeren således sin politiske råstyrke over for lokale Diego Gugliotta, som måtte tage til takke med 10 af forsamlingens stemmer. Ingen andre havde meldt sig som kandidat, og så kunne Venstre-profilen som ventet indtage positionen som partiets nye folketingskandidat i Næstved-kredsen.

- Jeg er glad for den store opbakning, og jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet. Jeg fornemmer en enorm kampgejst for at få Næstved på landkortet, sagde Peter Christensen til Sjællandske efter aftenens opstillingsmøde.

Inden afstemningen havde først Diego Gugliotta og siden Peter Christensen holdt hver en personlig salgstale, som blev fulgt op af spørgsmål fra de fremmødte Venstre-medlemmer. Flere ville vide, hvad ministeren har tænkt sig at fokusere på i Næstved. Især transport og infrastruktur var på dagsordenen.

Aftenens måske skarpeste spørgsmål kom fra byrådsmedlem Otto Poulsen.

Vognmanden ville vide, hvad Peter Christensen som sønderjyde har tænkt sig at kæmpe for, hvis landets folkevalgte politikere på et tidspunkt skal vælge mellem en motorvej i Sønderjylland (Hærvejen) og en motorvej fra Rønnede mod Kalundborg.

Forsvarsministeren kvitterede med et bredt smil:

- Ja, som regel ønsker man jo flere kilometer motorvej, end der er penge til rådighed, men min opgave er at repræsentere Næstved, så det er der ingen tvivl om, sagde Peter Christensen.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk