28. maj 2020
Patrick Rasmussen på løbebåndet sammen med forældrene Dorte og Gert samt hans personlige træner i Happy2Fitness, Oscar Pokriva. Fotos: Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

Patrick Rasmussen på løbebåndet sammen med forældrene Dorte og Gert samt hans personlige træner i Happy2Fitness, Oscar Pokriva. Fotos: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Patrick kæmper for livet hver dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Patrick kæmper for livet hver dag
Opdateret 17. december 2018 kl. 13:47
Næstved - 17. december 2018 kl. 05:53
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg har ondt i hovedet, mor.
Det var en morgen i maj 2009, at 13-årige Patrick Rasmussen følte sig rigtig skidt tilpas. Patrick, en helt almindelig sund dansk teenagedreng fra Digtervejskvarteret i Næstved, var pludselig blevet ramt af en helt igennem ualmindelig grum sygdom: Akut betændelse i lillehjernen.

- Vi anede intet. Alt havde været normalt, og pludselig en dag var Patrick en dreng, der var ude at stand til at gå, havde talebesvær og muskellammelser, fortæller Dorte Rasmussen, der i et halvt år var indlagt sammen med sin søn.

Siden har Patrick kæmpet sig tilbage. Hver dag er en kamp, for med en defekt lillehjerne, skal storhjernen tage over for de funktioner, som vores lillehjerne sørger for.

I dag er Patrick Rasmussen elev på ZBC. Han er gået i handelslære og håber der en dag dukker et job op, som matcher hans evner.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk