13. august 2020
Svend Aage og Susanne Hansen fra Fensmark drømmer om at få Næstved Sygehus tilbage, så de slipper for turen til Slagelse. Fotos: Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

Svend Aage og Susanne Hansen fra Fensmark drømmer om at få Næstved Sygehus tilbage, så de slipper for turen til Slagelse. Fotos: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Patienters opråb til statsministeren: Giv os vores sygehus tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Patienters opråb til statsministeren: Giv os vores sygehus tilbage
Næstved - 17. januar 2019 kl. 07:33
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) vil nedlægge regionerne, kan han passende give os akutsygehuset tilbage.

arrow Læs også: Regionspolitikere: Trist at blive nedlagt

Sådan lyder det fra flere patienter foran svingdøren til Næstved Sygehus, der i 2011 mistede status som akutsygehus. I dag er alle akutte funktioner forsvundet fra sygehuset. Det samme gælder børneafdelingen, lige som byens gravide kvinder må til Slagelse for at føde deres børn.

- Jeg tror jeg sidste år har været i Slagelse mere end 20 gange. Det er helt tyre tosset, siger 80-årige Svend Aage Hansen fra Fensmark. Han er blevet hofteopereret på det lokale sygehus, men hver gang der er komplikationer, må han til akutsygehuset i Slagelse.

- Selv for at få skiftet et plaster har jeg måtte tage turen til Slagelse. Næh, lad os få sygehuset tilbage, siger den 80-årige mand fra Fensmark, mens konen, Susanne Hansen supplerer:

- Jeg vil ønske at statsministeren kan føre Næstved Sygehus tilbage til, hvad det var engang. I Slagelse har de så travlt, at de ikke engang tager telefonen, når man ringer, siger hun.

Næstveds borgmester Carsten Rasmussen (S) frygter for, hvad der vil ske uden lokale folkevalgte i regionerne og mener vi har meget at takke dem for.

- Uden vores lokalt valgte medlemmer af Regionsrådet tvivler jeg på der var ret meget af Næstved Sygehus tilbage i dag. Nu har vi trods alt et sygehus og vi får tilført yderligere 130 arbejdspladser, når Præhospitalt Center flytter ind på de øverste etager, siger Carsten Rasmussen.

arrow Se på kortet hvilket sundhedsfællesskab du hører til
17. januar 2019 kl. 08:09 Opdateret: kl. 15:24
arrow Flytning af kræftpatienter fra Næstved skudt til hjørne... igen
08. januar 2019 kl. 08:47 Opdateret: kl. 13:35
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk