17. oktober 2019
En påvirket 19-årig mand uden styrthjelm på stjålet knallert, som han ikke havde kørekort til havde hash på sig og torpederede 11-årig.
En påvirket 19-årig mand uden styrthjelm på stjålet knallert, som han ikke havde kørekort til havde hash på sig og torpederede 11-årig.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Påvirket knallertkører ramte 11-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påvirket knallertkører ramte 11-årig
Næstved - 24. april 2019 kl. 11:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved: Politiet ville tirsdag eftermiddag standse en knallert med to personer på, men knallertkøreren ville ikke umiddelbart standse.

Først i Købmagergade i Næstved, hvor en 11-årig dreng fra Næstved var blevet ramt af knallerten, standsede føreren. Det var en 19-årig mand fra Næstved, som kørte uden styrthjelm. Han havde en 13-årig dreng bag på knallerten, og den 19-årige virkede påvirket. Han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og da han ikke havde kørekort til knallerten, blev han også sigtet for kørsel uden førerret. Betjentene fandt 1,8 gram hash på den 19-årige, som derfor også blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 13-årige, der sad bag på, viste sig at have to klumper hash på 2,6 gram på sig, og de sociale myndigheder blev derfor underrettet om sagen. Knallerten viste sig at være stjålet tidligere samme dag, og den 19-årige blev herefter også sigtet for tyveriet, og endelig blev han også sigtet for at forvolde fare for andre, som måtte springe til side for ikke at blive ramt. Den 19-årige blev løsladt efter afhøring klokken 20.50.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk