23. januar 2021
Ulla Neubauer (tv) og citydekoratør Linda Hansen knokler med at få guldæggene op fra kælderen under Axeltorv. Det har været op ad bakke med udsmykningen i år, men påskeæg det skal der til. Fotos: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Ulla Neubauer (tv) og citydekoratør Linda Hansen knokler med at få guldæggene op fra kælderen under Axeltorv. Det har været op ad bakke med udsmykningen i år, men påskeæg det skal der til. Fotos: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Påskeæg i city - trods alt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påskeæg i city - trods alt
Næstved - 28. marts 2020 kl. 15:40
Af Jan Jensen

Der er ingen problemer med at holde den fornødne afstand på Axeltorv i Næstved. Det er endnu en af de helt ualmindelige dage i city, men i torsdags skete der alligevel noget.

arrow Læs også: Bymidten vender tilbage - dog uden citynat

Cityforeningens faste dekoratør Linda Hansen har lavet fem flotte og gyldne påskeæg, som er placeret på tunge "fødder". De store guldæg transporteres op fra kælderen under Axeltorv på en palleløfter, og derfor er Ulla Neubauer trådt til for at hjælpe.

Et øjeblik efter - og lettere forpustet - kan parret fra cityforeningen beundre resultatet.

- Det ER trods alt påske - så det må man godt kunne se, hvis man er taget ind til byen for handle, konstaterer Linda Hansen.

Hun har genbrugt fem papmaché-æg, der senest var fremme for tre år siden. De er frisket op med nyt stof. De står nu på Axeltorv og på det lille torv ved Dania/Ringstedgade.

Linda Hansen er ærgerlig over situationen. Hun havde planlagt et det helt store til Hjultorvet. Næstved Sociale Virksomhed skulle lave et stort fuglebur. Her skulle være en kunstig påfugl. Men det hele er gået i vasken på grund af corona-krisen.

- Der er ikke noget at gøre ved det. Vi må gøre det en anden gang, siger Linda Hansen.

arrow Ny webshop skal hjælpe bymidten
04. april 2020 kl. 21:00 Opdateret: kl. 16:41
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk