9. december 2018
P-huset på Grønvej er taget i brug, og det virker. Huset ser imidlertid lidt ufærdigt ud, men det gøres der snart noget ved.
gallery icon

Se billedserie

P-huset på Grønvej er taget i brug, og det virker. Huset ser imidlertid lidt ufærdigt ud, men det gøres der snart noget ved.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: P-hus forskønnelse på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

P-hus forskønnelse på vej
Næstved - 24. september 2018 kl. 07:41
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byggeri P-huset på Grønvej i Næstved bærer stadig præg af, at det blev færdig med nogen forsinkelse. Huset bliver flittigt brugt, men træplader ses stadig i alle åbninger i det store betonbyggeri.

arrow Læs også: Unge efterlod svineri: Glasskår, cigaretskodder og tomme dåser i lange baner

Projektingeniør Birgit Melsen fra Næstved Kommune oplyser, at pladerne er en midlertidig foranstaltning. De kræves for at gøre åbningerne, der minder om vinduespartier, så høje at P-huset kunne godkende til brug. Åbningerne var ikke høje nok.

- Pladerne bliver fjernet, så snart vi får facaden gjort færdig. Et metalnet kommer til at dække alle åbninger. Det vil stadig tillade lys at komme ind, siger Birgit Melsen til Sjællandske.

På et hjørne ud mod Grønvej er der eksperimenteret lidt med det nye facadenet, der bortset fra farven, minder lidt om det gyldne campus ved Munkebakken. Forsøget handler om at finde den rette monteringsløsning, og senest inden efterårsferien vil arbejdet med forskønnelsen af det første nye P-hus begynde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk