21. oktober 2020
»Klokken 3-pyromanen« blev systematisk overvåget af politiet. Den sidste bil hun nåede at sætte i brand i weekenden var denne Skoda Octavia, der holdt på H.C. Andersensvej. Foto: Preben Madsen/Media Næstved
gallery icon

Se billedserie

»Klokken 3-pyromanen« blev systematisk overvåget af politiet. Den sidste bil hun nåede at sætte i brand i weekenden var denne Skoda Octavia, der holdt på H.C. Andersensvej. Foto: Preben Madsen/Media Næstved
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overvågning og aflytning fælder »Klokken 3-pyroman«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overvågning og aflytning fælder »Klokken 3-pyroman«
Opdateret 31. maj 2019 kl. 08:38
Næstved - 31. maj 2019 kl. 05:52
Af Kim Palm

Det var langt fra nogen tilfældighed, at en 33-årig kvinde mandag mødte ind på politistationen i Næstved og erkendte, at det var hende, der i weekenden havde sat fire biler i brand.

arrow Læs også: Serie-pyroman på spil? Ung mand anholdt efter tre brande i nat

Kvinden var blevet kraftigt opfordret til at melde sig selv, da politiet på forhånd havde indhentet håndgribelige beviser på hendes færden natten til fredag og lørdag, hvor hun slog til og satte biler i brand i det centrale Næstved omkring klokken tre om natten.

Politiet har nemlig holdt øje med kvindens færden via GPS-overvågning og der er også foretaget aflytning. Det kom frem, da kvinden blev sendt fire uger i varetægtsfængsel ved et Grundlovsforhør i Retten i Nykøbing Falster, skriver Sjællandske.

Kvinden kommer dog ikke i fængsel, men er i stedet blevet idømt foreløbig fire ugers ophold i et lukket retspsykiatrisk afsnit, mens hun venter på en ny tiltale for brandstiftelse.

Den 33-årige kvinde blev i 2012 landskendt som den såkaldte »Klokken 3-pyroman«, da hun først i byretten og senere i landsretten blev dømt for at have antændt stribevis af brande i biler og tomme bygninger i Næstved-området. Politiet sigtede hende for 13 brande, men hun blev kun dømt for tre. Dengang lød dommen på minimum ét års behandling på et psykiatrisk sygehus, hvorefter udslusning til samfundet først skulle godkendes af en læge.

arrow Billeder: Bilbrand undersøges som påsat
22. august 2020 kl. 13:02 Opdateret: kl. 13:02
arrow Campister forhindrede storbrand i hytte
15. august 2020 kl. 15:49 Opdateret: kl. 15:51
arrow Pyromanen satte byen i brand og holdt krimifotografen i sving
01. juni 2019 kl. 11:13 Opdateret: kl. 15:33
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk