22. januar 2021
Vinderen overraskede i den grad juryen - med både »oldemor hyggekrog«, »is-tunnel« og ikke mindst »julemandens kane«. Privatfoto
Vinderen overraskede i den grad juryen - med både »oldemor hyggekrog«, »is-tunnel« og ikke mindst »julemandens kane«. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overraskende julelys blev vinder af konkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overraskende julelys blev vinder af konkurrence
Næstved - 25. december 2020 kl. 14:15

For femte år i træk er der afholdt julelys-konkurrence i Tappernøje. Hvert eneste år kæmpes der om julelys-titlerne, og hvert år er der nye temaer. I år var temaet »årets overraskelse«.

arrow Læs også: 12 klip: Hver tredje kørte for stærkt

Vinderen blev fundet sent mandag aften, efter juryen havde været på rundtur i byens konkurrerende haver. Der blev vurderet med både pen, blok og pointgivning. I år var fire haver tilmeldt, og juryen oplyser, at de alle var imponerende flot udsmykket med julelys og julehygge.

Frivillige kræfter

Vinderen blev familien Jonassen på Harevænget 43, som vandt med kun et enkelt point foran nummer to. Familien overraskede i den grad juryen - med både »oldemor hyggekrog«, »is-tunnel« og ikke mindst »julemandens kane«.

Vinderen blev traditionen tro fejret med både flag og stort tillykke og fik overrakt det ærefulde diplom samt en stor gavekurv fra den lokale FAKTA-butik.

Julelys-konkurrencen er båret af frivillige kræfter, og grundlægger og koordinator Charlotte Roest fortæller, at traditionen er kommet for at blive. Også den lokale jury, med både børn og voksne, vil være en fast bestanddel af konkurrencen fremadrettet.

Allerede nu er næste års tema fastlagt. Temaet for 2021 bliver »årets hyggeligste«, og alle i postnummer 4733 kan igen deltage - med både stort og småt julelys.

than

arrow Østbanen: Umage alliance har køreplan, der skal sikre nye skinner
23. december 2020 kl. 10:41 Opdateret: kl. 15:13
arrow 20 unge til julefrokost opdaget af politiet
23. december 2020 kl. 09:57 Opdateret: kl. 09:57
arrow Så mange skal i karantæne i coronahuset
19. december 2020 kl. 08:11 Opdateret: kl. 10:51
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk