23. november 2017
Byggeleder Ole Specht fortæller, at flere ikke accepterer, at der er færdsel forbudt på byggepladsen ved Rampen i Næstved, som han her står på. Foto: Helle Hansen
gallery icon

Se billedserie

Byggeleder Ole Specht fortæller, at flere ikke accepterer, at der er færdsel forbudt på byggepladsen ved Rampen i Næstved, som han her står på. Foto: Helle Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opråb fra Banedanmark: Hold jer væk fra vores byggeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opråb fra Banedanmark: Hold jer væk fra vores byggeplads
Næstved - 13. september 2017 kl. 08:52
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Banedanmark er netop nu i fuld gang med at bygge en ny vejbro som erstatning for Rampen ved Næstved Station.

Det sker i forbindelse med Ringsted-Femern Banen, og derfor er den bagerste del af p-pladsen ved stationen afspærret og inddraget til byggeplads.

Det er dog ikke alle, der accepterer afspærringen til trods for, at der er opsat skilte ved byggepladsen med færdsel forbudt. Det fortæller byggeleder hos Banedanmark, Ole Specht.

- Byggepladsen bruges som en smutvej. Hovedparten er nok teenagere. Men det er også de mere modne, der går ind over pladsen. Det er ikke en folkevandring, men et mindretal, fortæller byggelederen.

- Det er jo en stressfaktor, at de går der. Man skal tænke sig om. Hvis der skulle ske en ulykke, er det jo ikke til at bære, konstaterer han.

Det er især om morgenen og om aftenen, at entreprenør MT Højgaard oplever, at folk ufortrødent vader hen over byggepladsen. De har endda oplevet, at folk parkerer deres biler på byggepladsen.

Det kan ifølge Ole Specht være forbundet med stor fare at færdes på en byggeplads, når eksempelvis store lastbiler kører frem og tilbage med jord, og der hejses tunge materialer med en kran.

Derfor har Banedanmark sendt et brev til de nærliggende skoler, hvor de opfordrer til at indskærpe overfor eleverne, at det ikke er tilladt at krydse byggepladsen eller befinde sig på byggepladsen af sikkerhedsmæssige årsager.

- Der er en grund til, at vi har spærret af. Folk, der færdes på byggepladsen har tøj på med reflekser. En cyklist eller fodgænger kan være mørk og meget svær at se, siger Ole Specht.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk