11. juli 2020
Både Michael Falch og Jacob Dinesen lægger vejen forbi Næstved, når der afholdes Open Air-koncerter til sommer. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Både Michael Falch og Jacob Dinesen lægger vejen forbi Næstved, når der afholdes Open Air-koncerter til sommer. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Open Air løfter sløret for sommerens koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Open Air løfter sløret for sommerens koncerter
Opdateret 27. november 2018 kl. 14:30
Næstved - 27. november 2018 kl. 14:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er noget at se frem til, når Sydsjællands største kulturcenter åbner portene til Lave Ridebane den 13. 14. og 15. juni 2019. Her venter hele 7 store danske musiknavne fra toppen af hitlisterne nemlig på at optræde.

arrow Læs også: Jacob Dinesen åbner pop-up-musikbutik

Torsdag den 13. juni går det løs med Phlake, der i oktober spillede en totalt udsolgt koncert i Ny Ridehus. Hertil har Grønnegades Kaserne Kulturcenter valgt at det unge stjerneskud KOPS, der leverer funky beats og en frisk ny lyd, spiller inden Phlake.

Fredag den 14. juni byder på rockmusik, når Michael Falch spiller solo og Jacob Dinesen kommer med band. Begge navne er nogle, som publikum på Grønnegades Kaserne Kulturcenter kender særdeles godt i forvejen. Jacob Dinesen spiller hans anden udsolgte koncert i Ny Ridehus den 29. marts, var på Open Air programmet i 2016, og Michael Falch har også flere gange fået de røde lamper til at lyse i de gamle kasernebygninger.

Lørdag den 15. juni er hele tre musikere klar på scenen. Mads Langer spiller koncert med sit band, og varmes inden da op af både Annika Aakjær, efterfulgt af den unge sangskriver Carl Emil Petersen fra Ulige Numre.

Til årets Open Air-koncerter er der for første gang mulighed for at købe partoutbillet, der giver adgang til alle 3 dage.

Du kan købe billetter til de enkelte Open Air-dage og partoutbillet til det hele fra fredag den 30. november kl. 10.00.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk