19. juni 2019
Tidligere drabschef ved Rigspolitiets Rejsehold Bent Isager-Nielsen og professor i retsmedicin Hans Peter Hougen diskuterer ondskab, liv og død i Ny Ridehus 28. november.
Tidligere drabschef ved Rigspolitiets Rejsehold Bent Isager-Nielsen og professor i retsmedicin Hans Peter Hougen diskuterer ondskab, liv og død i Ny Ridehus 28. november.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ondskab, liv og død i: Tidligere drabschef og retsmediciner besøger Ny Ridehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ondskab, liv og død i: Tidligere drabschef og retsmediciner besøger Ny Ridehus
Næstved - 21. oktober 2018 kl. 10:10
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mød efterforskningschef og tidligere drabschef ved Rigspolitiets Rejsehold Bent Isager-Nielsen og retsmediciner Hans Petter Hougen i en samtale med journalist Stine Bolther om ondskab, liv og død. Samtalen onsdag den 28. november kl. 19 i Ny Ridehus tager sit afsæt i de syv dødssynder og kommer til at handle om livet, døden og hvorfor det onde findes i os alle.

Over 40 år i uniform og kittel har givet de to herrer en unik indsigt i det menneskelige væsen på godt og ondt. De to har ofte arbejdet sammen, og her har de set det værste af det værste i ordenes mest blodige forstand.

Bent Isager-Nielsen er tidligere politiinspektør, efterforskningschef og drabschef ved Rigspolitiets Rejsehold.

Han har stået i spidsen for efterforskningen af talrige, ofte højt profilerede kriminalsager, ligesom han hyppigt har optrådt i medierne, dels i forhold til konkrete sager, dels som ekspert og kommentator i forhold til overordnede emner inden for mange aspekter af politiarbejde, især efterforskning.

Hans Petter Hougen er professor i retsmedicin på Retsmedicinsk Institut ved Det Sundvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Han er specialistuddannet både i København og Miami, Florida og har over 30 års erfaring i retsmedicin, som han i mange år har brugt i internationalt menneskerettighedsarbejde.

Bent Isager-Nielsen og Hans Petter Hougen har i samarbejde med journalist Stine Bolther skrevet en samtalebog »De syv dødssynder«, som for nylig udkom på forlaget Lindhardt og Ringhof.

Billetter på www.gkkultur.dk, eller billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk