2. december 2020
Fredag morgen blev Østre Ringvej spærret ved Kalbyrisskolen. Spærringen varer ved frem til fredag den 6. november. Foto: Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

Fredag morgen blev Østre Ringvej spærret ved Kalbyrisskolen. Spærringen varer ved frem til fredag den 6. november. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Østre Ringvej spærret: U-vending er det nye sort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Østre Ringvej spærret: U-vending er det nye sort
Opdateret 23. oktober 2020 kl. 09:45
Næstved - 23. oktober 2020 kl. 08:55
Af Kim Palm

Fredag morgen blev der sat prop i trafikken på Østre Ringvej. Flere bilister fortsatte dog ufortrødent trods stribevis af gule skilte, der signalerede spærret vej og da de nåede frem til Stenlængegårdsvej kom u-vendingen på mode.

arrow Læs også: Nu er gangbro endelig på plads: Trafikeret vej kan igen passeres sikkert

Årsagen til spærringen er, at A-broen er på vej mod et længe ventet comeback. For to år siden blev den revet midt over af en lastbil, der havde glemt at sænke kranen. Nu skal den op igen og Østre Ringvej er spærret ved Ellebækskolen, afdeling Kalbyris frem til fredag den 6. november klokken 18.

Til gavn for skolebørn

Årsagen til, at det har taget næsten to år at genopføre broen, var en strid mellem kommunen og chaufførens forsikringsselskab, Topdanmark, der har været uenige om prisen og genopførelsen af A-broen.

Nu er broen blevet sandblæst og kommer op igen til gavn for skolebørnene, som har måtte spurte over Østre Ringvej, der dagligt benyttes af flere end 13.000 bilister. Mens Østre Ringvej er spærret er der omkørsel via Skyttemarksvej, Ring Øst og Stenlængegårdsvej.

Det er ikke første gang, at bilisterne har måtte lede efter alternative veje på den vitale trafikåre ud af byen. Tilbage i 2019 var Østre Ringvej spærret i fem måneder, da Banedanmark skulle bygge ny jernbanebro til fremtidens flåde af elektriske tog og lokomotiver.

arrow Befærdet vej spærres: Nu genopstår gangbro
20. oktober 2020 kl. 07:18 Opdateret: kl. 15:32
arrow Se billeder: Renovering af ikonisk bro er over halvvejs
23. september 2020 kl. 04:43 Opdateret: kl. 10:01
arrow Politiker: Broen over Susåen stjæler ikke penge fra cyklisterne
02. september 2020 kl. 22:03 Opdateret: kl. 11:29
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk