24. oktober 2021
Kedlerne har boblet på højtryk for at blive klar med verdens første juleøl fra Næstved Bryghus. Nu kan alle besøgende hos IdeMøbler på havnen være de første til at smage den gode bryg.
Kedlerne har boblet på højtryk for at blive klar med verdens første juleøl fra Næstved Bryghus. Nu kan alle besøgende hos IdeMøbler på havnen være de første til at smage den gode bryg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Øl-verdenspremiere i møbelbutikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Øl-verdenspremiere i møbelbutikken
Opdateret 05. februar 2015 kl. 11:55
Næstved - 18. november 2013 kl. 13:29
Af Per Witt

Næstved // Når Svends Møbler/IdeMøbler på havnen åbner butiksdørene på søndag - som de iøvrigt gør for kunderne alle ugens dage - bliver det med en verdenspremiere af de mere smagfulde.

- Jeg mødte forleden John Serritzlev fra Næstved Bryghus, og han fortalte mig om, at det nye bryggeri, der holder til på Fabriksvej 26, nu er lige ved at være klar med sin julebryg. Og det syntes jeg lød interessant, siger Michael Tærsker fra Svends Møbler med et smil.

Straks var et arrangement kommet i stand, så Næstved Bryghus får verdenspremiere på sin juleøl, der ganske beskedent blot hedder »Julebryg«, midt i Svends Møbler/IdeMøbler på søndag den 24. november - præcis en måned før den store aften. Og det er faktisk seks dage før den officielle, første præsentation af Næstved Bryghus julebryg sker på selve bryghuset.

- Vores juleøl er en såkaldt Ale - en overgæret øl med en alkoholprocent på 6. Øllen har en god maltfylde, og der er en fyldig humlekarakter, forklarer John Serritzlev fra bryggeriet.

Ølpræsentationen sker i møbelhuset klokken 12 til 16.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk