15. februar 2019
Rytmepigerne var blandt de hold, der var på gulvet til opvisningen i Grønbrohallen, som i år havde OL som tema. Privatfoto
Rytmepigerne var blandt de hold, der var på gulvet til opvisningen i Grønbrohallen, som i år havde OL som tema. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OL blev forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OL blev forsinket
Næstved - 13. marts 2018 kl. 19:32
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tændingen af den olympiske ild måtte udsættes til opvisningen i Grønbrohallen lørdag, da Sandved Tornemark Idrætsforening (STIF) bød velkommen til deres årlige forårsopvisning med OL som tema.

Folk stod stadig i kø for at komme ind, da opvisningen skulle starte kl. 14. Det betød, at indmarchen med faner blev forsinket. Publikum ventede dog ikke forgæves, for alle STIF's ni hold gav efter sigende en forrygende opvisning, hvor alle hold tilmed havde udvalgt en speciel sportsgren, som folk skulle gætte. Udover en masse flot gymnastik var blandt andet boksning, dans, motorsport, fodbold og karate også på programmet. Der var desuden to gæstehold på besøg.

Efter opvisningen var der spisning med musik samt ballondans og anden underholdning. Nogle af STIF's hold skal give gæsteopvisninger og er dermed ikke helt færdige for denne sæson. Derefter bliver der en mindre pause, hvorefter STIF's sommergymnastik starter op i april.

Læs mere på www.STIF.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk