13. august 2020
Den nye svømmehal skal efter planen være færdig i 2022 og placeres her på Vestre Kaj, hvor Linda Frederiksen mener, at den vil være med til at skabe liv tæt på bymidten. Foto: Esben Thoby
Den nye svømmehal skal efter planen være færdig i 2022 og placeres her på Vestre Kaj, hvor Linda Frederiksen mener, at den vil være med til at skabe liv tæt på bymidten. Foto: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt udspil: Svømmehal skal være dobbelt så lang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt udspil: Svømmehal skal være dobbelt så lang
Næstved - 04. juli 2019 kl. 05:59
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et 25 meter langt bassin er ikke stort nok, hvis en ny svømmehal i Næstved skal fremtidssikres. Der er brug for 50 meter, mener Linda Frederiksen, formand for kommunens Kultur- og Demokratiudvalg.

arrow Læs også: Et radikalt bud på en ny svømmehal

- Derfor har jeg sagt til borgmesteren, at vi til de kommende budgetforhandlinger må kigge på, om vi ikke kan finde 15 millioner kroner mere. Det er der brug for, for at vi kan få den optimale løsning, siger hun til Sjællandske.

Byrådet har i forvejen afsat 152 millioner kroner til enten at renovere de tre eksisterende svømmehaller eller bygge en helt ny. Politikerne har været mest lune på sidstnævnte løsning, men pengene rækker altså ikke, hvis man spørger Linda Frederiksen.

- Det ville være ærgerligt at have bygget, så vi kun lige kan opfylde det behov, der er i dag. Med gode, nye faciliteter kommer der flere medlemmer i svømmeklubberne, og de 15 millioner vil fremtidssikre os, mener udvalgsformanden.

Hun peger ligeledes på, at den øgede mængde vand også vil gøre svømmehallen mere tilgængelig for offentligheden, der ikke nødvendigvis er medlemmer af en svømmeklub.

Læs mere om udfordringerne ved svømmehallen i torsdagens udgave af Sjællandske.

arrow Svømmeklub håber på flere penge: Brug for mere vand
05. juli 2019 kl. 09:43 Opdateret: kl. 08:37
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk