23. september 2020
Rundt om i landet er der skudt 20 klubber op og nu er Hemingway Club også nået til Næstved. Privatfoto
Rundt om i landet er der skudt 20 klubber op og nu er Hemingway Club også nået til Næstved. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt netværk for mænd over 60 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt netværk for mænd over 60 år
Næstved - 22. januar 2020 kl. 15:55
Af af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Er du mand over 60 år og har lyst til mere indhold i livet, så tilbyder den nystartede forening Hemingway Club et nyt netværk.

arrow Læs også: Lørdagsløb er stor succes: 120 løbere trodser vejret

Rundt om i landet er der skudt 20 nye klubber op og nu er Hemingway Club også nået til Næstved med opstart onsdag den 29. januar klokken 10 til 12 i Frivilligcenteret på Farimagsvej 16.

Heminway Club er ikke en bogklub, men i stedet et fællesskab for mænd, der har lyst til at møde andre og gå hjem med ny viden.

På møderne i Hemingway Club fortæller deltagerne på skift om oplevelser og interesser. Af og til inviterer de folk udefra til at holde oplæg om et spændende emne - det kunne være et familiemedlem eller en nabo.

Medlemskab er uforpligtende, man kommer, når man har tid og lyst, det er spændende, og det er gratis. Dog betaler man for kaffe og ostemad, når man deltager.

Deltagerne mødes på et fastlagt tidspunkt - enten en gang om ugen eller hver 14. dag - for at inspirere hinanden til at have en hverdag med mening.

Der er en styregruppe, som vælges på en generalforsamling. Personerne i styregruppen sørger for kaffe, ostemad og måske en lille dram til deltagerne, når nye medlemmer optages. Herudover sørger en gruppe af frivillige ildsjæle for planlægningen af netværksmøderne.

Tilmeld dig senest mandag den 27. januar 2020 kl. 10 til adm@frivilligcenter-naestved.dk eller tlf. 55 77 62 43. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte Frivilligcenter Næstved.

arrow Findes Danmarks sødeste kassedame i dit lokale supermarked?
19. januar 2020 kl. 06:59 Opdateret: kl. 11:03
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk