26. september 2020
Jeg har glæde mig til at hente den nye avis, siger Erik Kindtler fra Næstved, som er ivrig læser af lokalaviserne. Fotos: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Jeg har glæde mig til at hente den nye avis, siger Erik Kindtler fra Næstved, som er ivrig læser af lokalaviserne. Fotos: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt magasin på gaden bliver godt modtaget af læserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt magasin på gaden bliver godt modtaget af læserne
Opdateret 25. januar 2020 kl. 10:32
Næstved - 25. januar 2020 kl. 10:03
Af Jan Jensen

Værsgo' her den nye avis... Sådan var der mange der blev mødt, da det første nummer af månedsmagasinet WKND/4700 blev sendt på gaden fredag. Nogle kiggede først med panderynker og spurgte ind til om avisen koster noget, mens de fleste tog frisk imod tilbuddet, foldede avisen sammen og kom den i lommen.

arrow Læs også: Farvel til Søndagsavisen

WKND/4700 er Sjællandske Mediers nye gratis magasin som i papirkvalitet og grafisk design skiller sig ud. Det var ansigter fra Ugeavisen Næstveds medarbejderstab, der sammen med unge papergirls og paperboys stod for den meget direkte omdeling - fra hånd til hånd i Kviklys forområde og fra en stand på Axeltorv.

Vejret var oplagt til avislæsning med fødderne oppe i sofaen. Torvet trak ikke så mange mennesker, men der var sædvanligvis mange mennesker i Kvicky, og det var også her vi fik en snak med Erik Kindtler fra Næstved.

- Jeg havde glæder mig til at få den - jeg havde læst, at jeg kunne få den her i Kvickly. Jeg læser meget omhyggeligt lokalaviserne, så den er jeg glad for, siger Erik Kindtler til mediekonsulent Lis Nielsen og sammen beundrer de forsiden med billedet af 27-årige Gustav Rosted Sørensen.

- Gustav er en lokal eventyrer, som har set det meste af verden. Historien handler om hans fredsmission - at møde mennesker og lære dem at kende. Kun sådan kan man finde ud af, hvordan det er at være en ganske almindelig pakistaner eller et barn i Tanzania, siger redaktør Jan Jensen.

- Vi er glade for modtagelsen, og vi er også ret godt tilfredse med resultatet, fortæller salgschef Christian Kopranen. Oplaget er på 15.000 og der foretages ikke genoptryk i løbet af den kommende måned. Det er meningen avisen bliver eftertragtet at få fingrene i, og hvis man ikke er heldig og møde en af de aktive omdelere, så er avisen til at hente i standere, der er placeret på centrale steder i Næstved. Blandt andet i Kvickly, Super Brugsen i Fensmark, Meny i Østergade, Turistinformationen på stationen samt ved Nybolig på Dania.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk