18. december 2017
Orv, en gravemaskine - eller er det nu en gravko. Mads Mortensen og Malde Olsen kan ikke helt blive enige om navnet. Men de to drenge, der snart fylder 3, er enige om, at det er sjovt at lege i den store sandkasse i Krudtugleland. Så Peter Mortensen er glad.
gallery icon

Se billedserie

Orv, en gravemaskine - eller er det nu en gravko. Mads Mortensen og Malde Olsen kan ikke helt blive enige om navnet. Men de to drenge, der snart fylder 3, er enige om, at det er sjovt at lege i den store sandkasse i Krudtugleland. Så Peter Mortensen er glad.
Foto: Cecilie Hänsch.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt legeland med masser af plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt legeland med masser af plads
Opdateret 05. februar 2015 kl. 12:09
Næstved - 30. november 2010 kl. 09:37
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Næstved // Han skal nok nå at blive færdig til lørdag 4. december. Måske ikke sådan, at man skal kigge efter i hjørnerne om alt er kittet færdig eller om alt stå præcis på den rigtige plads.

Men færdig nok til at kunne invitere indenfor i Krudtugleland - Næstveds nye, indendørs legeland, der åbner klokken 9.30.

Legelandet ligger på Smedevænget 11 i Stenstrup - med industri-virksomheder som nærmeste naboer.

Forlægget er de mange andre indendørs legelande, der er poppet op som paddehatte over hele landet.

- Vi har været i Varde og i Hvidovre og i Køge for at få inspiration. Men krudtugleland er altså helt sig selv, siger Peter Mortensen.

Han var indtil for ganske nylig ejer af elite-købmanden på Nygårdsvej i selve Næstved. Men nu har han altså valgt at skifte morgenbrød, aviser og køkkenruller ud med legende børn i en stor lagerhal.
Lidt af hvert
- Mit mål er, at børnene skal kunne lege herude en hel dag. At der er så mange forskellige ting, de kan tage sig til, at de stadig synes her er sjovt efter fem timer, forklarer Peter Mortensen.

Derfor har han også travlt med at bygge musikland, togbane-land, dukkeland, bamseland og endda et værksted.

Sandkassen med klatrestativ er ved at være på plads, og labyrinten er også sat op. Den mangler bare lidt maling.
For store og små
Peter Mortensen er selv den lykkelige far til Mads, der snart fylder 3 år.

Men han har også gjort sig umage for at sikre, at både Mads og større børn kan finde interessante aktiviteter i krudtugleland.

- Og så har vi sørget for at dele den store hal op i mindre rum, så det ikke larmer så meget. Så man sagtens kan stå og spille på guitar i den ene ende uden at lyden overdøver alt andet, forklarer Peter Mortensen.
Og for de voksne
Og sør’me, om der ikke også er tænkt på forældre eller bedsteforældre. Dels med et café-område, hvor man kan spise sin medbragte mad eller købe lidt lækkert i caféen.

- Dels med det stille-rum, vi har indrettet ude bagved. Her er sofaer og lænestole, og her kan man sidde, hvis man skal amme, eller hvis ens barn bare har brug for et par minutters rolig time-out fra selve legelandet, forklarer Peter Mortensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk