16. oktober 2018
Borgmester Carsten Rasmussen og udviklingsdirektør Peter Søgaard glæder sig til at tage første spadestik til det nye kæmpecenter ved Køgevej. Foto: Mogens Lorentzen
Borgmester Carsten Rasmussen og udviklingsdirektør Peter Søgaard glæder sig til at tage første spadestik til det nye kæmpecenter ved Køgevej. Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt kæmpecenter i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt kæmpecenter i Næstved
Næstved - 18. november 2017 kl. 06:41
Af Mogens Lorentzen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyt kæmpecenter med en række stor-butikker skal forsvare Næstveds position som Sydsjællands handelscentrum. Næstved Kommune har solgt en stor grund til udviklingsfirmaet Innovator, som nu går i gang med at udvikle et nyt indkøbscenter. Det sker i samarbejde med Retail Architects og Årstiderne Arkitekter.

arrow Læs også: Debat: Nej, sikke et held

Det nye center bliver på 20.000 kvadratmeter med 350-400 parkeringspladser. Det opføres i forlængelse af Næstved Stor-Center og Næstved Megacenter.

- Det nye center vil sætte yderligere gang i vores vækst og udvikling. Og det viser, at også investorer uden for Næstved er overbeviste om, at vi er værd at investere i. Næstved Stor-Center har fem millioner kunder om året, så det er et attraktivt område, siger borgmester Carsten Rasmussen til Sjællandske.

Det nye handelscenter indrettes med en række stor-butikker. Såkaldte box på minimum 5000 kvadratmeter.

- Vi glæder os til at udvikle området og skabe de bedst mulige rammer for nye spændende butikker, siger Peter Søgaard, udviklingsdirektør i Innovator.

Ifølge tidsplanen kan en færdig lokalplan for det nye kæmpecenter være godkendt i efteråret 2018, hvorefter byggeri kan starte. De første butikker bliver klar til indvielse i første halvdel af 2019. I forbindelse med center-projektet skal Vestergårdsvej forlænges, og der anlægges en ny rundkørsel på Køgevej.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk