21. september 2019
Oven på nummer 34 i butikscenteret Sct. Jørgens Park bliver der bygget 27 lejligheder. Hvordan det kommer til at se ud, kan man se den 28. april.
gallery icon

Se billedserie

Oven på nummer 34 i butikscenteret Sct. Jørgens Park bliver der bygget 27 lejligheder. Hvordan det kommer til at se ud, kan man se den 28. april.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt åbent hus i Sct. Jørgens Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt åbent hus i Sct. Jørgens Park
Opdateret 23. april 2019 kl. 11:52
Næstved - 15. april 2019 kl. 20:00
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På trods af meget stor interesse ved åbent hus i januar er der stadig ledige boliger i det nye byggeri Jakobs Have i Sct. Jørgens Park.

Derfor bliver der et nyt åbent hus søndag den 28. april kl. 11-13, hvor man nu også kan se prøvelejligheder af alskens slags. Nærmere bestemt er der 10 forskellige typer, som man alle kan kigge nærmere på denne søndag.

I Jakobs Have bliver der 42 familieboliger, hvor de 34 var reserveret efter det første åbent hus.

Ved det kommende åbent hus bliver der også mulighed for at blive klogere på ombygningen i nummer 34, som i mange år rummede Sct. Jørgens Bibliotek.

Til den tid vil der være plancher klar, som viser, hvordan der skal bygges lejligheder på førstesalen og laves sundhedsområde i stueetagen. I alt bliver her 27 lejligheder i størrelsen 61 til 98 kvadratmeter fordelt på to-, tre- og fire-værelses boliger. Der bliver elevator og fælles tagterrasse til disse boliger.

Så der er igen udskrevet en navnekonkurrence. Til og med 17. april kan man komme med sine forslag på Facebooksiden Sct. Jørgens Park. Ophavsmanden eller -kvinden til vindernavnet belønnes med et gavekort på 500 kroner.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk