2. juni 2020
Håndboldfans må foreløbig kigge langt efter Kristina »Mulle« Kristiansen og de øvrige stjerner fra Nykøbing. Men alt håb om tophåndbold i Næstved er ikke ude endnu. Foto: Claus Bech/Scanpix
Håndboldfans må foreløbig kigge langt efter Kristina »Mulle« Kristiansen og de øvrige stjerner fra Nykøbing. Men alt håb om tophåndbold i Næstved er ikke ude endnu. Foto: Claus Bech/Scanpix
Foto: Claus Bech/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nykøbing Falster Håndbold dropper Arena Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nykøbing Falster Håndbold dropper Arena Næstved
Næstved - 12. december 2018 kl. 13:27
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Håndboldfans må foreløbig kigge langt efter Kristina »Mulle« Kristiansen og de øvrige NFH-stjerner, der hyppigt har gæstet Arena Næstved, når der er europæiske gruppekampe på programmet.

arrow Læs også: Håndbold i topklasse i Arena Næstved

Det europæiske håndboldforbund har nemlig givet klubben fra Falster dispensation til at afvikle puljekampene i EHF Cuppen i egen hal. Dermed skal kampene mod HC Podravka Vegeta fra Kroatien, SCM Craiova fra Rumænien og Super Amara Bera Bera fra Spanien spilles i Nykøbing og ikke i Næstved.

- Vi havde ellers gerne spillet i Næstved, hvor vi kan trække langt flere tilskuere. Men det gulvunderlag, vi bruger til kampene i Arenaen, er lånt ud til Royal Arena i København, hvor der afvikles VM i herrehåndbold i januar, fortæller eventchef i NFH, Søren Jacobsen.

Der er dog stadig håb om tophåndbold i Næstved.

Såfremt NFH bliver blandt de to bedste hold i gruppespillet, så har det europæiske håndboldforbund meddelt, at hallen i Nykøbing er for lille til de afgørende kampe.

- Så håndboldfans i Næstved kan håbe på, at vi bliver mellem de to bedste i gruppespillet og går videre i turneringen. Så vil vi glæde os til at spille i Arena Næstved, siger Søren Jacobsen.

NFH har spillet flere storkampe i Næstved og vandt i 2017 det danske mesterskab over København Håndbold foran fyldte tribuner i hallen i kæmpehallen Ved Stadion.

arrow Populære håndboldkvinder vender tilbage til Arenaen
10. september 2018 kl. 05:57 Opdateret: kl. 16:44
arrow NFH overvejer arenaen efter stor prisstigning
07. juni 2018 kl. 08:53 Opdateret: kl. 08:56
arrow NFH vil fylde Arena Næstved igen
15. september 2017 kl. 06:39 Opdateret: kl. 06:40
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk