15. september 2019
Der var endog meget stor interesse for de nye familieboliger i Sct. Jørgens Park, da der søndag var åbent hus kl. 11-13. Køen var lang både for at komme ind og se boligerne og for at reservere en lejlighed. Foto: Sct. Jørgens Park
gallery icon

Se billedserie

Der var endog meget stor interesse for de nye familieboliger i Sct. Jørgens Park, da der søndag var åbent hus kl. 11-13. Køen var lang både for at komme ind og se boligerne og for at reservere en lejlighed. Foto: Sct. Jørgens Park
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye familieboliger er populære: 34 ud af 42 er reserveret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye familieboliger er populære: 34 ud af 42 er reserveret
Næstved - 15. januar 2019 kl. 11:52
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mere end 500 besøgte i løbet af to timer søndag de nye familieboliger i Sct. Jørgens Park i Næstved, da her for første gang blev holdt åbent hus. Familien Hartmann har aldrig før oplevet så stor interesse for nogle af deres byggerier, og ud af de 42 familieboliger i Jakobs Have, som står klar til sommer, er de 34 nu reserveret.

arrow Læs også: Logistik i større stil

- Det var helt vildt. Der stod 40 i kø foran lågen ind til byggepladsen 20 minutter i 11, fortæller Nicolai Hartmann, medejer og direktør i familiefirmaet JH Administration, som ejer Sct. Jørgens Park.

- Vi har udleveret omkring 500 brochurer, og da mange kom parvis, så har her minimum været 500 besøgende, snarere mellem 600 og 700. Det er skønt, at der en den interesse for vores boliger, siger han.

Størstedelen af de mange besøgende kom fra Næstved, men blandt de, som valgte at reservere en lejlighed, er der også folk fra København, Frederiksværk, Vordingborg og Dianalund.

Familien Hartmann går efter en blanding af børnefamilier og seniorer, som ønsker at flytte fra deres parcelhus. Mens boligerne i stueetagen er i et plan, er boligerne ovenpå i to plan, hvor man både kommer til boligerne via en trappe, og de to etager i boligen forbindes af en trappe, så de er for de mere mobile lejere.

arrow Borgmester jubler over byggeboom
17. januar 2019 kl. 11:58 Opdateret: kl. 11:16
arrow Butiksindehavere glæder sig til ombygning
16. januar 2019 kl. 05:11 Opdateret: kl. 13:11
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk