19. august 2019
37-årige Rasmus Eliasen med datteren Lærke Eliasen på seks år ved de nye bump, som minder ham om en pukkelpist. Fotos: Niels Brande
gallery icon

Se billedserie

37-årige Rasmus Eliasen med datteren Lærke Eliasen på seks år ved de nye bump, som minder ham om en pukkelpist. Fotos: Niels Brande
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye bump minder om en pukkelpist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye bump minder om en pukkelpist
Næstved - 20. februar 2019 kl. 05:55
Af Niels Brande
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For 37-årige Rasmus Eliasen minder de nye bump på cykelstien ved Karen Blixens Vej om en pukkelpist, en særligt udfordrende skibakke med bump. I første omgang troede han faktisk, at kommunen ved en fejl havde bygget vejbump på det forkerte sted. Han mener, det er helt forkert at placere bumpene på cykelstien.

arrow Læs også: Bump er placeret efter råd

- Det er en meget usikker løsning, og man får ikke gjort nok ved det reelle problem med trafiksikkerhed, mener Rasmus Eliasen, far til to og med adresse på Thit Jensens Vej i digtervejskvarteret.

Omtalte cykelsti, som efter at have krydset Karen Blixens Vej leder til Lille Næstved Skole afdeling Karrebækvej, går lige bag om hans hus, og han går og cykler tit den vej, når han følger datteren Lærke Eliasen på seks år i skole i 0. klasse.

- Det er som om, at det her er en menneskeret, at man må køre 50 kilometer i timen ved en skolevej. Det virker som om, at man ikke har villet gøre noget ved vejen, siger Rasmus Eliasen.

Han har gennem længere tid har ført en lang korrespondance med Næstved Kommunes trafikafdeling om færdselsforholdene og de nye bump.

- Embedsmændene har svaret på vores henvendelse, at et bump og en hastighedsbegrænsning på vejen vil genere trafikken for meget, men når de siger trafik, mener de udelukkende biltrafik. Skolebørn og folk med barnevogne eller i el-scooter må man godt genere med et mærkeligt og usikkert såkaldt knallertbump lige ned til vejen, siger Rasmus Eliasen.

Læs mere i Sjællandske onsdag.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk