20. januar 2020
Center for Offentlig Kompetenceudvikling er flyttet ind i Næstved Sprog- og Integrationscenter på Kasernevej 20 i den gamle gardehusarkaserne. Foto: Helle Hansen
Center for Offentlig Kompetenceudvikling er flyttet ind i Næstved Sprog- og Integrationscenter på Kasernevej 20 i den gamle gardehusarkaserne. Foto: Helle Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye beboere i NSIs lokaler holder reception

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye beboere i NSIs lokaler holder reception
Næstved - 06. marts 2019 kl. 18:11
Af Robert Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I anledning af nye lokaler inviterer COK - Center for Offentlig Kompetenceudvikling - kommuner, samarbejdspartnere og studerende til åbent hus torsdag 7. marts i Næstved.

arrow Læs også: Millionregning ender hos skatteyderne efter sprogskole gik konkurs

Arrangementet foregår i de nye lokaler på Kasernevej 20, 2. sal kl. 14-16

- Vores tilstedeværelse i Næstved har høj prioritet. Vi er af den overbevisning, at et godt samarbejde med kommunerne i Sydsjælland, på Falster og Lolland forudsætter, at vi er tæt på både geografisk og fagligt. Derfor vil vi gerne konsolidere vores mangeårige samarbejde ved at skrue endnu mere op for vores uddannelses- og kursusaktiviteter i området, siger Poul Erik Hansen, der er afdelingschef i COK.

Center for Offentlig Kompetenceudvikling er flyttet ind i de lokaler, der tidligere husede NSI - Næstved Sprog- og Integrationscenter frem til konkursen tidligere i år.

Den Offentlige Lederuddannelse (DOL), Kommunom- og Sundhedskommunomuddannelserne fylder meget på COKs program i Næstved. Med de nye lokaler på Kasernevej 20 sikrer COK, at der vil være kapacitet til endnu flere kurser og mere efteruddannelse, som understøtter den kommunale udvikling inden for de forskellige fagområder og klæder ledere og medarbejdere på til fremtidens udfordringer

- I COK har vi stor forståelse for vores kursister og studerendes travle hverdag. Og i en travl hverdag har det stor betydning, om en deltager skal bruge en halv time eller tre timer på transport til sit kursussted. Netop derfor skruer vi op for kursusaktiviteterne i Næstved, siger Poul Erik Hansen.

I forbindelse med overtagelsen af de nye lokaler på Kasernevej har COK valgt at ansætte en koordinator, som skal stå for de forskellige opgaver inden for kursusadministration, service og drift af de nye lokaler.

- De nye faciliteter med fem undervisningslokaler, fællesrum og mødefaciliteter giver masser af rum til læring og lokale forløb. Med de nye lokaler sikrer COK, at vores studerende og kursister fra Sydsjælland, Falster og Lolland får adgang til de bedste undervisningsfaciliteter, siger Poul Erik Hansen.

På dagen er der tre samtidige oplæg: Sådan får du din uddannelse til at skabe værdi og effekt for organisationen v/ Martin Nielsen, chefkonsulent i COK; Projektledelse i politisk styrede organisationer v/ Mikkel Kaels, chefkonsulent i COK og Faglig ledelse når faglighed ikke er, hvad det har været v/ Jeanet Hardis, chefkonsulent i COK.

Oplæggene varer ca. 45 minutter, hvorefter COK byder på lidt bobler og snacks.

arrow NSI-lærere står først i køen efter konkurs
05. februar 2019 kl. 09:05 Opdateret: kl. 09:48
arrow Omstridt sprogskole er gået konkurs
02. februar 2019 kl. 05:51 Opdateret: kl. 17:21
arrow Millioner på spil når kommune og sprogskole lægger arm i retten
08. januar 2019 kl. 05:53 Opdateret: kl. 16:33

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk