9. maj 2021
Forstander Ahmet Deniz er bekymret for udviklingen på Mina Hindholm Efterskole. I sidste uge kørte to unge mennesker ind på skolens område og kastede en mursten gennem et kældervindue. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Forstander Ahmet Deniz er bekymret for udviklingen på Mina Hindholm Efterskole. I sidste uge kørte to unge mennesker ind på skolens område og kastede en mursten gennem et kældervindue. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye angreb: Muslimsk efterskole hyrer vagter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye angreb: Muslimsk efterskole hyrer vagter
Opdateret 29. september 2016 kl. 10:35
Næstved - 29. september 2016 kl. 05:56
Af Mia Than West

Mina Hindholm Efterskole har fået nok. Den muslimske efterskole på Hindholmvej 19 ved Fuglebjerg har netop hyret vagtselskabet Sikkerhedszonen, der fremover skal patruljere på skolens område om natten for at skabe tryghed og holde udbudne gæster væk.

arrow Læs også: Muslimsk efterskole er lukket på grund af for lavt elevtal

Årsagen er den seneste tids ballade med hærværk og trusler på skolen. For halvanden måned siden bevægede ukendte gerningsmænd sig ind på skolens område, hvor de med spraymaling skrev hadske budskaber som »Fuck Islam« og »Islam ud af DK« på murer, træværk og vinduer. En lille måneds tid efter blev der affyret flere ulovlige kanonslag blot få meter fra den bygning, hvor elever og ansatte lå og sov. Og i sidste uge kørte to unge mænd på knallert helt hen til trappen foran hovedindgangen, hvor de smed en mursten gennem et kældervindue.

Senest er en gruppe af efterskolens elever søndag blevet passet op og truet af et par unge drenge på knallert på vej fra busstoppestedet på Næstved Landevej og til efterskolen på Hindholmvej.

Forstander Ahmet Deniz er bekymret over udviklingen.

- »Bare vent, I skal nok se, hvad der mere sker«, sagde de til vores elever. Det er ubehageligt, og jeg er bekymret. Det er helt, helt galt det her. Både elever, forældre og personale er rystede, og det skaber utryghed, konstaterer forstanderen.

Lokalpolitiet ser med alvor på sagen. De er i fuld gang med efterforskningen, fortæller politikommissær Anton Havegård.

- Vi efterforsker tilbage i sagen, og vi gør, hvad vi kan. Vi følger de spor, vi har. Vi er ikke interesseret i, at det eskalerer, siger Anton Havegård og fortæller, at politiet har en formodning om, at det kan være de samme gerningsmænd, der står bag alle fire episoder.

arrow Opfordring til elever: Vis respekt for hinanden uanset religion
02. november 2017 kl. 11:20 Opdateret: kl. 08:41
arrow Muslimsk efterskole får færre elever
23. september 2017 kl. 18:30 Opdateret: kl. 15:35
arrow Politiet tættere på opklaring af racistisk hærværk på efterskole
15. december 2016 kl. 08:45 Opdateret: kl. 08:52
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk