2. december 2020
Ejendomsmægler Allan Hansen fra Danbolig formidler udlejningen af de nye boliger på øverste etage af det gamle bladhus. Tre af dem har tagterrasse med udsigt over byens tårne og spir. Fotos: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Ejendomsmægler Allan Hansen fra Danbolig formidler udlejningen af de nye boliger på øverste etage af det gamle bladhus. Tre af dem har tagterrasse med udsigt over byens tårne og spir. Fotos: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyd udsigten: Fem nye lejligheder på toppen af byens gamle bladhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyd udsigten: Fem nye lejligheder på toppen af byens gamle bladhus
Næstved - 03. juli 2020 kl. 11:22
Af Kim Palm

Når du flytter ind i Ringstedgade 13B, så send lige en venlig tanke til Margit Simonsen - Næstved Tidendes berømte kantinemor - der holdt liv i sultne typografer og brødflove journalister gennem en mindre menneskealder.

arrow Læs også: Livslang kærlighed til mad: Margit Simonsen er død

Fra hjemmet på toppen af bladhuset i Ringstedgade var Margit Simonsen en kendt skikkelse i bybilledet, og en levende legende på avisen.

Margit holdt af mad. Rigtig mad. Og langt op i 90erne bar hun stadig sit indkøbsnet op gennem avisens trapper og var i gang i køkkenet, lige som hun hver jul kunne glæde bladhusets ansatte med hjemmelbagte småkager.

Fem lejligheder

De to øverste etager af bladhuset er i dag overtaget af pensionsselskabet Velliv, som har forvandlet toppen af Ringstedgade 13B til fem lejligheder med originalt stuk i lofterne og hele molevitten.

Lejlighederne er indrettet fra ét til fire værelser, hvoraf tre har egen kæmpe tagterrasse. Huslejen begynder ved 3.900 kroner for en ét-værelses, mens de største og dyreste koster 9.700 kroner plus forbrug.

- Det er unikke lejligheder med herlig udsigt lige midt i byen, siger ejendomsmægler Allan Hansen fra Danbolig, som formidler udlejningen af de fem nyistandsatte lejligheder.

Ejendommen har ingen elevator og kræver derfor raske ben for at nå op på toppen af bladhuset. Der er heller ingen p-pladser til rådighed.

Til gengæld er udsigten storslået - og det samme er historien om Næstved Tidendes madmor, fra dengang der var helt anderledes liv og løjer i byens gamle bladhus, Næstved Tidende fra 1898.

arrow 90 år: Margit rører fortsat i gryderne
22. juni 2014 kl. 08:14 Opdateret: kl. 10:21
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk