16. september 2019
Brian Jensen (t.h.) er overordentlig glad for den modtagelse restaurant b-spis har fået. Foto: Anders Ole Olsen
Brian Jensen (t.h.) er overordentlig glad for den modtagelse restaurant b-spis har fået. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyåbnet restaurant får stor ros - men ét kritikpunkt går igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyåbnet restaurant får stor ros - men ét kritikpunkt går igen
Næstved - 23. marts 2019 kl. 13:51
Af Joachim Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man må tage det sure med det søde. Det gælder også for restaurant b-spis i Næstved.

De vælter sig i rosende ord og fuldt bookede weekender, og på hjemmesiden dinnerbooking.com er der kommet over 80 anmeldelser, der giver en samlet karakter på 5,4 ud af 6 stjerner til den nyåbnede restaurant. Det både glæder og overrasker restaurantchef Brian Jensen.

- Det har været en fantastisk opstart i byen med masser af glade og positive gæster, som er kommet med skønne tilbagemeldinger på butik, atmosfære, indretning og ikke mindst på menukortet og prissætning. Det har været en rigtig dejlig modtagelse, siger han.

Der er dog også flere gæster, der i internetanmeldelserne tilkendegiver, at de har måttet vente længe på at få serveret maden.

- Hvis jeg skal kommentere på noget, så skulle det være tiden. Ikke fordi vi havde travlt, men fem retter på knap 4,5 timer, syntes vi, var en smule for længe. Ellers helt klart et sted, jeg vil anbefale, skriver Christopher.

- Ventetiden var lige i overkanten, skriver Jørgen.

- Der var rimelig lang ventetid fra 1. til 2. ret, men det satser vi på, bliver rettet op til næste gang, skriver Lene.

Handler om opdragelse
Brian Jensen erkender, at der i situationer har været for lang ventetid på restauranten. For tiden kan man på Facebook se, at de søger tjenerelever, og på den front har de været pressede og der opstået et mere akut behov for tjenere, end han på forhånd havde regnet med.

Når det er sagt, så mener Brian Jensen også, at der er tale om, at folk i Næstved skal vænne sig til en lidt anden måde at gå ud i byen og spise på.

- Jeg har mange kolleger her i byen, som også kører tre retter. Det er måske en lidt anden tilgang her. Det er egentlig ikke, fordi jeg synes ventetiden normalt er så lang, men vi har været pressede. Men når det er frisk mad og ikke noget fra en pakke, så tager det lidt længere tid, siger han.

Og hvis man har en tidlig bagkant, skal man måske ikke vælge den store menu, mener restaurantchefen.

- Der er også noget opdragelse i det. Hvis man kommer klokken syv og bestiller fem retter og forventer at være hjemme igen klokken ni til tv-avisen, så er det mindste man kan gøre at fortælle, at man forventer, det skal gå stærkt, siger han.

Kærlighed og ærlighed
Ifølge Brian Jensen er b-spis en mediumplus restaurant rent prismæssigt. Han har bevidst lagt sig i et leje, hvor ingen bliver skræmt væk. Det gælder også, hvad angår menuen. Det skal ikke bare være røde bøffer, men den mest eksperimenterende topgastronomi må vente lidt endnu.

- Vi er i Næstved og intet ondt ord om det. Jeg vil hellere have en god restaurant med fyldte borde end en gourmetrestaurant med få gæster. Jeg er gået efter kærlighed og ærlighed, siger han.

Samlet set er restaurantchefen lykkelig for de første tre uger med både sødt og surt på b-spis. Han mærker en oprigtig lyst til at komme på restauranten, hvilket ikke mindst er tydeligt ved at alle weekendborde er booket en måned frem.

Den modtagelse havde han kun turdet håbe på.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk