26. april 2018
Det var et flot og spektakulært syn, da 22 præster - og borgmesteren -  gik i procession gennem Sct. Mortens Kirke, som var propfyldt til gudstjenesten med næsten 250 mennesker. Fotos: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Det var et flot og spektakulært syn, da 22 præster - og borgmesteren - gik i procession gennem Sct. Mortens Kirke, som var propfyldt til gudstjenesten med næsten 250 mennesker. Fotos: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny sogneprovst overvældet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sogneprovst overvældet
Næstved - 16. april 2018 kl. 12:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved: Der var stuvende fyldt i Sct. Mortens Kirke - eller helt præcis 248 mennesker - da Anna Helleberg Kluge ved en storslået gudstjeneste søndag blev indsat som sognepræst i kirken og provst ved Næstved Vestlige Provsti.

- Det gav et sus i maven, da jeg kom ind i kirken. Det var simpelthen overvældende. Jeg tænkte »hold da op, der er rigtig mange, som gerne vil kirken i Næstved«, fortalte den nyudnævnte provst efterfølgende til avisen.

I kirken holdt provsten for det østlige provsti, Vagn Birk Jensen, en flot tale

Anna Helleberg Kluge kommer fra en stilling som præst i Skt. Povls Kirke i Korsør. Hun er flyttet til Næstved sammen med sin mand, kunstneren Thomas Kluge, og parrets fem børn i alderen 6 til 16 år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk