27. september 2021
Her kommer rampen, der skal gøre det nemmere at komme i Rema. Teknisk udvalg har netop sagt ja til en højresvingsrampe fra Østre Ringvej. Illustration: Rema 1000
gallery icon

Se billedserie

Her kommer rampen, der skal gøre det nemmere at komme i Rema. Teknisk udvalg har netop sagt ja til en højresvingsrampe fra Østre Ringvej. Illustration: Rema 1000
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny rampe til Rema

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny rampe til Rema
Næstved - 13. september 2021 kl. 17:13
Af Kim Palm

Erantisvej er blevet et hot-spot i byens dagligvarehandel - og nu får Rema 1000 mulighed for at lokke endnu flere kunder i butikken.

Teknisk udvalg har netop tilladt at Rema 1000 får en højresvingsrampe fra Østre Ringvej, så bilisterne ikke længere behøver svinge ind på Kalbyrisvej og Erantisvej for at handle ind i den norsk-ejede discountkæde, der alene i Næstved tæller seks butikker.

Oprindelig havde Rema søgt om ind- og udkørsel med tilhørende venstresvingbane. Men her satte politiet og politikerne bremserne i, da vurderingen er at Rema ligger for tæt på lyskrydset og dermed ville venstresvingende bilister være til gene for trafikafviklingen på Østre Ringvej.

- Det ville give trafikfarlige situationer, så vi sagde nej til en venstre-svingende, men til gengæld har vi sagt ja til en højresvingsbane, fortæller formand for Teknisk udvalg, Helle Jessen (S).

Dermed vil der kun være tale om indkørsel fra den nordlige retning fra Østre Ringvej. Økonomisk belaster tilladelsen ikke kommunen, da det er Rema 1000 selv, der skal afholde samtlige udgifter til rampen.

- Såvidt jeg forstår på Rema, er de fint tilfredse med den her løsning. De har i hvert fald selv ansøgt om den, tilføjer Helle Jessen.

I forvejen er der etableret en venstresvingsrampe til Silvan og Lidl i dagligvare-centeret ved Erantisvej, hvor kunderne også kan stille sulten i den nærliggende Burger King og få vasket bilen i Wash World.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk