26. maj 2020
Rose på 14 måneder med ske i munden nyder den nye legestue i »Mødestedet«. I baggrunden sidder Stella på to år, der også hygger sig gevaldigt. Fotos: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Rose på 14 måneder med ske i munden nyder den nye legestue i »Mødestedet«. I baggrunden sidder Stella på to år, der også hygger sig gevaldigt. Fotos: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny legestue med hygge og samvær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny legestue med hygge og samvær
Næstved - 02. marts 2018 kl. 18:30
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For blot et par uger siden blev Sandveds nye samlingssted »Mødestedet« indviet i Købmandsgårdens gamle lagerlokaler.

arrow Læs også: Pastorat-samarbejde har overstået prøvetid med succes: Menighedsråd betaler for tre år mere

Allerede nu er kalenderen godt fyldt med forskellige arrangementer som håndarbejdscafé og sangeftermiddag - og nu også leg.

Mødrene Karina Moody Espersen og Jessica Bahrami Tenis, der begge er hjemmegående fra henholdsvis Dalmose og Sandved, har taget initiativ til at starte en legestue i »Mødestedet«, hvor alle børn, voksne og barnlige sjæle er velkommen.

- Der har manglet noget i byen og i området, for der er ikke rigtig noget. Vi har drømt om det her længe. Jeg er virkelig glad for det, vi har fået lavet, siger Jessica Bahrami Tenis.

- Det er meget rart at komme lidt ud blandt andre. Det er godt, vi har fået det her sted, supplerer Karina Moody Espersen.

De har fået samlet en masse legetøj, som de selv og andre har doneret og har nu fået indrettet en lille legekrog i det ene hjørne af lokalet. Initiativtager til »Mødestedet« Lena Frimann har desuden købt højstole og skaffet en puslepude.

Planen er at holde åbent i legestuen en gang om ugen - foreløbig hver torsdag formiddag fra kl. 9-12 - med mulighed for flere dage, hvis interessen og behovet er der.

Derudover har de to mødre planer om at lave arrangementer ved højtider som påske og jul, hvor der eksempelvis kan pustes æg og laves diverse juleklip og dekorationer. Jessica Bahrami Tenis drømmer desuden også om at starte en musikgruppe i »Mødestedet« for børn og voksne.

arrow Teenage-banko i Mødestedet
26. marts 2018 kl. 17:29 Opdateret: kl. 14:08
arrow Mødestedets mange muligheder
21. februar 2018 kl. 15:30 Opdateret: kl. 10:25
arrow Masser af billeder: Mødestedet blev indviet
18. februar 2018 kl. 20:45 Opdateret: kl. 16:50
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk