12. juli 2020
- Jeg kan smaddergodt lide udfordringer og vil gerne mærke og føle, at jeg er med i arbejdet. At skabe udvikling og se resultater er det, der driver mig, siger Dennis Ejsenhardt Paustian, der gerne vil være med til at skabe en unik oplevelse i lokalområdet. Fotos: Jørgen C. Jørgensen
- Jeg kan smaddergodt lide udfordringer og vil gerne mærke og føle, at jeg er med i arbejdet. At skabe udvikling og se resultater er det, der driver mig, siger Dennis Ejsenhardt Paustian, der gerne vil være med til at skabe en unik oplevelse i lokalområdet. Fotos: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny direktør ansat til Det ny Holmegaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny direktør ansat til Det ny Holmegaard
Næstved - 12. august 2018 kl. 17:23
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er fantastisk, at sådan et sted kommer til at ligge her og ikke i København.

arrow Læs også: Billedserie: Det Ny Holmegaard er klar til første spadestik

Ordene kommer fra 36-årige Dennis Ejsenhardt Paustian, der i mandags startede i jobbet som kommerciel direktør i Museum Sydøstdanmark, og de gælder Det ny Holmegaard.

- Dennis er kommerciel chef for hele museet, men hans primære fokus bliver herude, siger Keld Møller Hansen, øverste direktør for Museum Sydøstdanmark, da Sjællandske mødes med dem på det gamle glasværk, som er under forvandling til et moderne museum.

Afdelingsleder på Næstved Museum, Mette Bielefeldt Bruun, får ansvaret for det faglige indhold på Det ny Holmegaard, mens Dennis Ejsenhardt Paustian skal sørge for, at det også kommer til at hænge sammen økonomisk.

- Det handler om at servere historien så godt som muligt for så mange som muligt. Vi er arkæologer og ikke uddannet til at drive forretning. Derfor er det vigtigt med en kommerciel chef, siger Keld Møller Hansen om museets nye medarbejder, der skal gøre stedet indbydende for de besøgende, så de får en dejlig oplevelse og lyst til at komme igen.

- En dårlig kop kaffe kan ødelægge hele oplevelsen, nævner Dennis Ejsenhardt Paustian som eksempel på, at djævlen ligger i detaljen.

Men ellers bliver hans opgave at sørge for at finde forpagtere til spisestederne, finde de rigtige folk til de arbejdende glasværksteder, stå for butikkerne og for udlejning til konferencer, bryllupper og hvad man ellers kan forestille af private arrangementer samt finde ud af hvordan det skal foregå, når gæsterne skal puste glas - og 117 andre ting.

Stillingen blev slået op før sommerferien, der kom godt 40 ansøgninger, hvilket Keld Møller Hansen er godt tilfreds med, og fem af dem var til samtale.

- Det blev Dennis, fordi han har bred erfaring og hænderne nede i bolledejen, siger Keld Møller Hansen.

- Da Holmegaard Park gik ned, tænkte jeg, at hvis stedet nogensinde kom at køre igen, så ville jeg gerne være en del af det, siger Dennis Ejsenhardt Paustian, der derfor slog til, da stillingen blev slået op.

Og nu står han så her på glasværket får minutters gang fra privaten i Fensmark, hvor han har boet siden 2009.

- Jeg tror på, at arbejdslivet har meget at byde på, hvis man er åben for nye muligheder, siger han, der glæder sig til at være med til at skabe Det ny Holmegaard.

- Jeg har 1.000 idéer til, hvad man kan gøre herude, siger han, der har brugt de første dage på at være rundt og se alle museets afdelinger og nu skal i gang med at lave strategiplaner.

Efter planen åbner Det ny Holmegaard i starten af 2020.

arrow Kunstforening har ingen flytteplaner
26. september 2018 kl. 18:25 Opdateret: kl. 10:55
arrow Oprydningen er i gang på glasværket
17. juni 2018 kl. 07:22 Opdateret: kl. 14:38
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk