6. juni 2020
Jens Bach er kommunens nye miljøchef. Privatfoto
Jens Bach er kommunens nye miljøchef. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny chef for hele miljøet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny chef for hele miljøet
Næstved - 20. maj 2020 kl. 15:55
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Center for Plan og Miljø i Næstved Kommune har fået sin nye centerchef. Han hedder Jens Bach, er 52 år og er en mand, der kender miljøet bedre end de fleste gennem mange år som miljøchef i Thisted og Solrød kommuner.

arrow Læs også: Der skal sættes pris på naturen

Direktør i Næstved Kommune, Sven Koefoed-Hansen glæder sig til samarbejdet med Jens Bach.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes os at få en meget erfaren leder med stor faglig indsigt i miljø- , plan- og naturområdet til Center for Plan og Miljø. Jens er med sin baggrund som chef i Thisted og Solrød kommuner vant til at arbejde i et kommunalpolitisk miljø, og vi glæder os til at byde ham velkommen til Næstved Kommune, lyder det fra direktør i Næstved Kommune, Sven Koefoed-Hansen.

Han tilføjer, at der var et stærkt ansøgerfelt. Der var 15 ansøgere til stillingen som centerchef, og flere af dem kunne have bestridt stillingen.

Dialogen er vigtig

Jens Bach er uddannet forstkandidat fra den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole og han glæder sig til arbejdet i den arealmæssigt største kommune på Sjælland,.

- Næstved Kommune har det hele, og jeg glæder mig til at blive en del af den. Der er en bred palette af stedbundne potentialer i Næstved med by, land, strand og skov. Noget af det vigtigste for mig er at have en god dialog og deltage i tingene, når de sker, derfor vil man også finde mig ude i virkeligheden. Jeg glæder mig til at rykke ind og ikke mindst til at møde mine nye kollegaer og øvrige samarbejdspartnere, lyder det fra den nye centerchef, Jens Bach

Jens Bach bor i København sammen med sin hustru Helen Springall, der er gymnasielærer, og de har sammen sønnen Thomas.

Han erstatter Pernille Balslev-Erichsen, der har været chef for afdelingen siden 2016 og som tiltræder i en tilsvarende stilling i Fredensborg Kommune i Nordsjælland.

arrow Nye arbejdspladser: Stort firma rykker til Næstved
11. maj 2020 kl. 09:49 Opdateret: kl. 15:36
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk