16. januar 2021
Tommy Jensen, direktør i Ropox, der specialiserer sig i hjælpemidler til handicappede, mener det kommunale erhvervsklima er langt bedre end sit rygte. Foto: Thomas Olsen
Tommy Jensen, direktør i Ropox, der specialiserer sig i hjælpemidler til handicappede, mener det kommunale erhvervsklima er langt bedre end sit rygte. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny DI-hitliste truer: Erhvervsledere opfordrer til at droppe brokkeriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny DI-hitliste truer: Erhvervsledere opfordrer til at droppe brokkeriet
Næstved - 17. april 2019 kl. 08:35
Af Joachim Christensen

To erhvervschefer i Næstved opfordrer til, at man dropper at gå i små »provinssko« og giver kommunen høje karakterer i Dansk Industris undersøgelse af kommunernes erhvervsvenlighed. Her fik man sidste år en bundplacering.

arrow Læs også: Bundplacering hos Dansk Industri ærgrer politikere

Virksomhederne taler erhvervsklimaet i Næstved Kommune ned, når de burde tale det op. Det mener Tommy Jensen, direktør i Ropox. Han og Lars Jørgensen, filialdirektør i Møns Bank, er begge bestyrelsesmedlemmer i Næstved Erhverv, og de har i hvert sit læserbrev agiteret for, at Næstved fortjener en langt højere placering på Dansk Industris årlige rangering af de kommunale erhvervsklimaer end den 80.-plads, som det sidste år blev til.

Opfordringen kommer i forbindelse med, at årets undersøgelsesskema netop er blevet sendt ud. Når man besvarer det, bør man anerkende, at der de seneste år er sket store forbedringer, mener Ropox-direktøren.

- Vi har det med i Sydsjælland at tale tingene lidt ned. Jeg kunne godt tænke mig, at flere virksomheder bakker op det arbejde, der bliver lavet, siger han.

Udvikling af bymidten, afholdelse af DM i Skills, en nedsat dækningsafgift (som han dog ønsker fjernet helt) og støtte til lobbyarbejdet for en motorvej mellem Næstved og Rønnede er eksempler på, at Næstved snarere bør ligge helt i top, når det gælder erhvervsvenlighed, mener Tommy Jensen.

arrow Vestegnskommune er Sjællands bedste til erhverv
10. september 2019 kl. 09:46 Opdateret: kl. 09:46
arrow Kvantespring for erhvervslivet - Næstved rykker 39 pladser frem
10. september 2019 kl. 05:55 Opdateret: kl. 08:46
arrow Ringsted rykker ni pladser tilbage i stor erhvervsundersøgelse
09. september 2019 kl. 21:32 Opdateret: kl. 14:15
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk