18. oktober 2021
Nu skal der ske noget på havnepromenaden, mener fra venstre Kurt Eriksen, Ideforum; projektkoordinator og byrådsmedlem Mette Stensgaard-Christensen (S) og Børge Hastrup. Fotos: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Nu skal der ske noget på havnepromenaden, mener fra venstre Kurt Eriksen, Ideforum; projektkoordinator og byrådsmedlem Mette Stensgaard-Christensen (S) og Børge Hastrup. Fotos: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu skal der liv på havnepromenaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal der liv på havnepromenaden
Næstved - 12. februar 2016 kl. 11:47
Af Robert Andersen

Næstved: For knap fem måneder siden blev havnepromenaden indviet med sabelhug og godt humør. Nu var der kommet et langt stykke fortov, hvor man kunne promenere langs havnen, eller kanalen om man vil.

Men byvandringsstien har længe ligget som et udviklingsprojekt i hovedet på byrådspolitiker og projektkoordinator Mette Stensgaard-Christensen (S), og hun har gennem længere tid sammen med flere andre arbejdet på at skabe en verden af liv ved og på den nye havnepromenade.

Hendes helt store pointe er, at det skal være en havnepromenade for hele Næstved, og derfor inviterer hun og de andre i styregruppen til ideudvikling onsdag 2. marts kl. 18.30 i Ny Ridehus.

Alle er velkomne, og det er dine ideer også. Hvis nogen tænker, dette lyder ikke særlig konkret, så er det helt bevidst.

Selv om flere projekter bliver realiseret i løbet af foråret, så er det styregruppens tanke, at det skal være så åbent som muligt, fordi man gerne vil have så mange borgere og deres ideer med som muligt fra begyndelsen.

- Vi vil ikke lægge os fast på noget endnu, siger Mette Stensgaard-Christensen

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk