21. juni 2021
Buler og huller har ført til skrækkelig fodbold på Sønderdresset. Nu får anlægget den helt store tur, lover centerleder Philip Green.
gallery icon

Se billedserie

Buler og huller har ført til skrækkelig fodbold på Sønderdresset. Nu får anlægget den helt store tur, lover centerleder Philip Green.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu ruller det endelige for fodbolden: Det skal være slut med huller og knolde på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu ruller det endelige for fodbolden: Det skal være slut med huller og knolde på banen
Næstved - 15. oktober 2020 kl. 15:29
Af Kim Palm

Fra nænsomme nipserier på en drøm af en plæne til fatale fejlafleveringer på en knoldet mark med buler og huller.

arrow Læs også: Corona, pløre og regn forsinker gasledning

Et af Sydsjællands smukkeste fodboldanlæg, Sønderdresset ved Herlufsholm Allé, har været udsat for hård kritik. Banerne har lidt under den våde vinter og har været frygtede af såvel medspillere, modspillere og klumpspillere, der har kæmpet med at kontrollere kuglen på den ujævne underlag.

Men nu sker der noget, lover centerleder Philip Green. Til stor glæde for fodboldafdelingen går Herlufsholm Idrætscenter næste år i gang med en omfattende opfriskning af banerne.

- Sønderdresset får den helt store tur med vertikalskæring, topdressing, eftersåning, dybdeluftning, gødskning og eftersyn af drænrørene. Arbejdet går i gang i det tidlige forår 2021. Det bliver rigtig godt, siger leder af HG-fodbold, Asger Rydlund.

Kunsten får en omgang

Også kunstgræsbanen får en frisker, fortæller Philip Green.

- I løbet af de næste uger går vi i gang med grus og gummigranulat og efterser samtlige drænrør i banen, så den kan holde hele vinteren. Kun i tilfælde af kraftigt snevejr er vi nødsaget til at lukke kunsten, siger Philip Green.

HG-fodbold tæller omkring 700 medlemmer - fra ivrige poder til stivbenede veteraner - samt klubbens førende fodboldmandskab, kvindeholdet i 1. division.

Også klubbens kunstgræsbane får en ordentlig overhaling. Her er den befolket af klubbens pensionistafdeling, der kan se frem til at spille hele vinteren. Foto: Kim Palm

arrow Første tur til stranden: Et skævt stand-up-show
15. oktober 2020 kl. 09:37 Opdateret: kl. 16:16
arrow Alle med røde bånd skal op: Svømmehaller indfører stopur
15. oktober 2020 kl. 07:30 Opdateret: kl. 16:13
arrow Team FOG får ny hovedsponsor
15. oktober 2020 kl. 07:04 Opdateret: kl. 19:18
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk