10. august 2020
I hele august kan man i Hytte 68 opleve udstillingen Take a Walk in the Park med værker af Maria Dubin på Holmegaard Værk.
I hele august kan man i Hytte 68 opleve udstillingen Take a Walk in the Park med værker af Maria Dubin på Holmegaard Værk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu åbner første særudstilling i Hytte 68

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu åbner første særudstilling i Hytte 68
Næstved - 30. juli 2020 kl. 21:50
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nåede at blive vist tre dage på Det Fynske Kunstakademi i Odense, men måtte så lukke på grund af coronaen. Nu åbner Take a Walk in the Park med værker af Maria Dubin på Holmegaard Værk.

arrow Læs også: Glassisk koncert på glasværk

- Det er en ret flot udstilling af værker lavet i collage og papir, som passer perfekt ind i Hytte 68, siger Keld Møller Hansen, adminisrerende direktør for Holmegaard Værk.

En have i hytte

Den besøgende bliver ført ind i en have af blomster og planter i to-tre meters højde. En park placeret i Hytte 68 - en af de gamle industrihaller på Holmegaard.

Her er tale om 15 kunstværker fra 2019 og 2020 skabt af Maria Dubins som collage og decoupage-værker i monumental størrelse. En blanding af teknikker og materialer som papir, oliekridt, akvarel, blyant og ægge-tempera.

Maria Dubin er uddannet fra École Nationale Superieure des Beaux Arts i Paris og har i sin karriere været hele verden rundt. Hun har haft store soloudstillinger i bl.a. Tyskland, Sverige, Tunesien, Mexico og USA og har også arbejdet med mosaikker, tæpper og keramik i Tunesien. Men hun har bevaret sin nationale tilknytning og er blandt andet er aktivt medlem af Grafisk Værksted, der også har til huse på det gamle glasværk.

Udstillingen bliver den første særudstilling i Hytte 68. Den åbner fredag 31. juli og kan ses i hele august i Holmegaard Værks åbningstid.

arrow Overskudsvarme giver billigere fjernvarme
04. august 2020 kl. 22:02 Opdateret: kl. 09:45
arrow Kunsthåndværk fra Solskinsøen
31. juli 2020 kl. 16:13 Opdateret: kl. 16:20
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk