18. september 2021
Niels Vitus Bering er butikschef i Nielsen?s herre og teens og Lone Lyk  i dameafdelingen.  De glæder sig over at være med til at fejre familievirksomhedens 60 års jubilæum. Foto: Dorte Rye Silbo
gallery icon

Se billedserie

Niels Vitus Bering er butikschef i Nielsen?s herre og teens og Lone Lyk i dameafdelingen. De glæder sig over at være med til at fejre familievirksomhedens 60 års jubilæum. Foto: Dorte Rye Silbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nielsen's fejrer 60 år med modetøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nielsen's fejrer 60 år med modetøj
Næstved - 04. maj 2021 kl. 15:00
Af Dorte Rye Silbo

Den familieejede modevirksomhed Nielsen's er i gang med en særlig jubilæumskampagne og det mærkes også i deres butikker i Næstved Storcenter.

arrow Læs også: Uvildige.dk skifter navn efter opkøb

De seneste 60 år har budt på en rivende udvikling og Nielsen's er gået fra en enkelt butik til 16 butikker i hele landet, en webshop og godt 250 ansatte. Jubilæet bliver fejret med masser af gode tilbud og festligheder på tværs af hele virksomheden.

Butikkerne i Næstved Storcenter er helt op på beatet og det gælder både i Nielsen's teens-afdelingen, der ligger for sig, hvor dame- og herreafdelingen er nabobutikker.

Ros til kunderne

Niels Vitus Bering er butiks­chef i henholdsvis herre og teens butikkerne og Lone Lyk i dameafdelingen.

De nyder at være tilbage efter nedlukningen og roser kunderne for deres hensynstagen i forhold til afstand og brugen af mundbind.

Lone Lyk har været ansat i tre år og har arbejdet i andre butikker siden Næstved Storcenter åbnede, dog med en lille afstikker til Slagelse. Hun fortæller at man tydeligt kan mærke, at kunderne har haft et stort behov for at komme ud, men de tager hensyn til hinanden.

- Jeg synes, at det har været helt anderledes denne gang i forhold til bytning af julegaver. Kunderne tager det meget roligt, og har mere tålmodighed, fortæller Niels Vitus Bering, der har været ansat i ni år, og kommer fra en anden butik i centeret.

Jørgens Herremagasin

Historien om Nielsen's begyndte i 1961, da Jørgen Nielsen åbnede modebutikken Jørgens Herremagasin i Odense. Butikken blev hurtigt populære og efter få år kunne de næste butikker åbne.

Butikkens sortiment blev udvidet og herremagasinet blev til Jørgen & Jørgine, der nu også førte damemode og børnetøj.

Generationsskifte

I september 1991 åbnede Jørgen og Jørgine i Næstved Storcenter. Den bredte sig over to butikker forenden af Kurts Torv. I 2012 fik butikkerne, der nu hed Nielsen's, den nuværende placering i centeret.

Jørgen Nielsens børn, Susan Bebe Andersen, Jesper Bebe Nielsen og Søren Bebe Nielsen overtog i 2006 styringen. Det medførte et navneskift og en fornyelse med et mere nutidigt look. Privatfoto

For femten år siden overtog Jørgens tre børn, Susan Bebe Andersen, Jesper Bebe Nielsen og Søren Bebe Nielsen virksomheden. Generationsskiftet medførte et navneskift til Nielsen's og en fornyelse med et mere trendy look.

Qua de familiere værdier har Nielsen's altid haft fokus på et bredt varesortiment, der altid har været til stor glæde for de mange trofaste kunder.

arrow Gå en tur og få det godt med god samvittighed
04. maj 2021 kl. 16:43 Opdateret: kl. 11:35
arrow Laurits Emanuel på besøg i Maries Rum på Rønnebæksholm
04. maj 2021 kl. 14:20 Opdateret: kl. 14:20
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk