21. september 2019
B 83 lukker og slukker og forærer klubkassen til Home Start Næstved. Fra venstre John Risager, Lars Erik Clausen fra B 83 samt Alexander Osmund og Helle Kronstrand fra Home Start. Foto: Kim Palm
B 83 lukker og slukker og forærer klubkassen til Home Start Næstved. Fra venstre John Risager, Lars Erik Clausen fra B 83 samt Alexander Osmund og Helle Kronstrand fra Home Start. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedlagt fodboldklub forærer klubkassen væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedlagt fodboldklub forærer klubkassen væk
Næstved - 22. marts 2019 kl. 15:02
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Støvlerne er snøret for sidste gang i fodboldklubben B 83, der efter 36 år med breddefodbold på Nygårdsvej har valgt at nedlægge sig selv.

Det er formand og klubstifter Lars Erik Clausen og kasserer John Risager, der har valgt at sige stop, mens legen er god.

- Jeg har selv stiftet klubben og nu lukker jeg den. Det er blevet for bøvlet og besværligt at drive en fodboldklub på frivillig basis, siger Lars Erik Clausen.

B 83 blev stiftet som en udbryderklub af en anden årstalklub fra sydbyen, FC 77, der hører hjemme på Dyrskuepladsen.

- Vi var en flok gamle skolekammerater fra Kildemarksskolen, der gerne ville noget andet end FC 77. Vores første kamp var mod netop FC 77. Vi vandt 1-0 og gæt hvem der scorede, siger Lars Erik Clausen og stikker i et stort smil.

Nu er klubben, der aldrig nåede at spille på et højere niveau end Serie 4, så blevet nedlagt og de tre seniorhold er opløst.

- Da alle regninger var betalt, havde vi 23.000 kroner i klubkassen. Dem ville vi gerne forære væk og vi tænkte i første omgang på at donere pengene til hospitalsklovnene. Men det viste sig at være en dum idé, da børneafdelingen jo er lukket på Næstved Sygehus og flyttet til Slagelse. I stedet foreslog min kone, at vi forærede pengene til Home Start, siger Lars Erik Clausen.

I Home Start er man både glade og taknemmelige for pengene fra klubkassen. Foreningen yder praktisk hjælp til pressede børnefamilier, der har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Med midlerne fra B 83 kan der uddannes endnu flere frivillige.

Læs mere i Sjællandske.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk