22. august 2018
Salg af lokalt producerede madvarer har bredt sig over hele Europa. Nu er Madsamling også kommet til Næstved.
Salg af lokalt producerede madvarer har bredt sig over hele Europa. Nu er Madsamling også kommet til Næstved.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Namnam: De samles om lokale råvarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Namnam: De samles om lokale råvarer
Næstved - 13. februar 2018 kl. 10:06
Af Anna C. Møhl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Endelig.
Efter at have taget tilløb temmelig længe, kommer Madsamling til Næstved.

Madsamling går ud på, at man i stedet for at køre rundt til forskellige gårdbutikker samler varerne ét sted. Varerne er lokalt produceret inden for en radius af 150 kilometer.

Man bestiller varerne på madsamling.dk og afhenter dem et centralt sted. I Næstved er det på Kongebryg varerne kan hentes. Det er også her, man kan møde de 15 forskellige producenter.

Blandt varerne er honning fra Flintebjerggaard nær Dysted, økokød fra Petershave ved Fuglebjerg og cider fra Fejø.

Foreløbig har Madsamling i Næstved 212 medlemmer.

Madsamling er oprindelig en fransk opfindelse og opskriften er enkel. En webportal, der skal parre lokale kunder med lokale producenter af kvalitetsvarer.

Første gang de madglade samles er torsdag den 15. februar kl. 17-19 på Kasernevej 21.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk